Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

 
  • Centrul de tehnologie si operatiuni LSEG din Bucuresti a atins 1000 de angajati, avand planuri de extindere si pe parcursul anului 2024.
  • Din cele 1000 de persoane, 300 de roluri au fost ocupate prin intermediul programului de recomandari ale angajatilor.

 

LSEG (London Stock Exchange Group) anunta ca Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti are acum 1000 de angajati, consolidandu-si pozitia ca un hub tehnologic important pentru pietele financiare globale.

 

In cadrul companiei, exista o diversitate ampla de roluri tehnice care se concentreaza pe dezvoltarea solutiilor software, pentru a raspunde nevoilor complexe ale ecosistemului financiar global. Acestea acopera arii precum serviciile web, cercetare si dezvoltare, dar si zona de operatiuni.
 

De-a lungul celor sase ani, de cand este pe piata din Romania, LSEG a avut o crestere semnificativa, devenind rapid un centru esential, in cadrul Grupului.
 

Din cele 1000 de persoane, 300 provin din programul de recomandari ale angajatilor, demonstrand efortul colectiv care sta la baza cresterii accelerate. De asemenea, pentru a contribui la bunastarea angajatilor sai, LSEG a introdus anul acesta un beneficiu cu privire la concediul de crestere a familiei. Prin aceasta initiativa, LSEG isi consolideaza angajamentul fata de diversitate si incluziune. Desi, in Romania, mamele au dreptul la doi ani de concediu de maternitate, LSEG extinde acest drept si catre tati, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de 26 de saptamani de concediu pentru extinderea familiei. Citeste mai multe despre acest beneficiu aici.
 

LSEG Romania a demonstrat un angajament constant fata de educatie si comunitatea locala, iar in 2023 a dotat un laborator in cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si a sprijinit tinerii din medii defavorizate prin numeroase proiecte in colaborare cu ONG-urile partenere.
 

Andreea Stanescu, General Manager LSEG Romania, a mentionat ca „Atingerea pragului de 1000 de angajati este o realizare remarcabila pentru noi. Acest succes se datoreaza colegilor nostri talentati, naturii lor curioase si eforturilor colaborative. Impreuna, am creat o cultura care pune accent pe ideea de comunitate, concentrandu-ne pe inovatie pentru a dezvolta produse care sa raspunda diverselor nevoi. Suntem recunoscatori pentru contributia fiecarui membru al echipei care ne-a ajutat sa ajungem pana aici.”

 

Cu o cifra de afaceri de 335 milioane RON in 2023 si 172 milioane RON in 2022, Centrul de Tehnologie si Operatiuni al LSEG din Romania a crescut cu 94% in doar un an. In continuare, se angajeaza sa dezvolte proiecte inovative, sa promoveze diversitatea si sa creeze oportunitati pentru angajatii sai in 2024. Continuarea dezvoltarii fortei de munca in roluri la toate nivelurile de experienta, intr-o piata dinamica si internationala, ramane o prioritate pentru LSEG. Aflati mai multe despre LSEG in Romania si despre oportunitatile de cariera.
 

Despre LSEG

LSEG (London Stock Exchange Group) este un furnizor de date pentru pietele financiare globale, jucand un rol vital din punct de vedere social si economic in sistemul financiar global. Cu o abordare deschisa, si experienta oferita la scala globala, facilitam cresterea si stabilitatea durabile ale clientilor nostri si ale comunitatilor lor. Suntem parteneri dedicati cu o experienta extinsa, cunostinte profunde si o prezenta globala in date si analize; indici; formare de capital compensare si gestionare a riscului tranzactiilor in mai multe clase de active.
 

LSEG are sediul in Marea Britanie, cu operatiuni semnificative in 70 de tari din EMEA, America de Nord, America Latina si Asia-Pacific. In total, LSEG are 25 000 angajati, la nivel global.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI