BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”


 

Revista HR Manager, cu sprijinul Humanistic, organizează o nouă ediție BEST EMPLOYER FEST, pe 28 martie 2024, eveniment ce se va desfășura în format hibrid: in-person, la Hotel Capital Plaza și online.
 

Cea de a patra ediție BEST EMPLOYER FEST, cu titlul „Individualizarea în experiența angajatului. Cât este de realistă?”, este dedicată managerilor de Resurse Umane. Participarea este pe bază de înscriere prin completarea formularului (disponibil aici) pus la dispoziție pe pagina evenimentului.
 

BEST EMPLOYER FEST este Festivalul de bune practici pentru proiectele și eforturile constante ale organizațiilor de a îmbunatăți experiența angajatului.
 

În ediția de anul acesta a BEST EMPLOYER FEST ne vom uita în special spre acele proiecte care, urmărind Mega Trendul de INDIVIDUALIZARE la nivel de experiențe de angajat, reușesc să gestioneze procese de resurse umane cu o complexitate ridicată.

Fie că vorbim despre programe care vizează atragerea și retenția, dezvoltarea autonomă, motivarea, starea de bine, job design, în 2024 mai mult ca în oricare an știm că „one size fits all”, este acea haină, prea largă, pe care nimeni nu vrea să o mai poarte. Cum personalizăm, cum înțelegem contexte diferite și cum croim experiențe pentru PERSONAS organizaționale, fără a îi obosi cu prea multe alegeri?

 

BEST EMPLOYER FEST este locul de unde ne luăm inspirația urmărind felul în care colegi de-ai noștri, specialiști în Resurse Umane, au reușit să dezvolte procese de resurse umane, practici și proiecte, respectând filozofia de design: human centric în care personalizarea și indidualizarea devin normă.
 

Iată mai jos câteva dintre întrebările la care vor răspunde invitații prezenți la acest eveniment:

  • Ce oferă organizațiile care iau an de an recunoașterea de TOP Employer, angajaților?
  • Dar mai ales ce își doresc angajații pentru a simți echitate între resursele lor și oferta organizațională?
  • Cum interpretăm datele ca să re-desenăm parcursurile angajaților în organizațiile noastre?
  • Suntem pregătiți să trecem de la politici și programe care susțin work&life balance la un mod de lucru care susține … life FIT?
  • Care sunt ingredientele de succes pe care le folosesc organizațiile în demersul lor de recunoaștere ca BUN ANGAJATOR?
  • Cum susțin o cultură organizațională în modul de lucru hybrid care are la bază incluziunea, diversitatea și respectul? Ce ritualuri, ce idei, ce provocări avem în gestionarea acestei complexități în funcție de industrie?
  • Cum atragem în 2024, avem exemple de procese de recrutare atipice, creative? Care sunt beneficiile ce atrag, dar și cum gestionăm un număr mare de interacțiuni într-o piață în care efortul ca recrutor este mai mare?
  • Ce proiect, program sau ce decizie din ultimul an a avut cel mai mare impact în organizație, în a asigura sentimentul de apartenență și mândrie?
  • Cum folosim tehnologia? Ce soluții folosim pentru a gestiona complexitatea? Folosiți soluții de AI în experiența angajaților? Cum? Dar dacă nu, vă pregătiți? Cum?
  • Cum arată, în contextul provocărilor din 2024, experiența de angajat – manager? Am reușit să luăm presiunea despre liderii noștri în design-ul experiențelor hibride, sau implicarea lor rămâne elementul cheie?


Toate aceste întrebări, dar și multe altele îsi primesc răspuns la conferința BEST EMPLOYER FEST. Vor fi puse sub lumina reflectorului efortul și ideile, munca susținută a echipelor de HR ce conduc an de an în recunoașterea organizației de a fi angajatorul deziderabil.
 

Când brandul de angajator devine mai puternic decât brandul comercial, într-o piață în care presiunea financiară pe costuri ne cere dezvoltarea creativității și inovațiilor, BEST EMPLOYER FEST rămâne platforma de dialog a minții colective în HR.
 

Invitații, precum și companiile pe care le reprezintă, sunt dintre cei mai apreciați în domeniile lor, având un background puternic în mediul de business românesc:

  • Gabriela Batîr, Senior Manager, Departamentul de Consultanță HR, PwC România
  • Simona Ciora, Head of Talent & Engagement, BCR
  • Luminița Florea, Director People & Culture, Philip Morris România
  • Laura Iova, Director de Resurse Umane, Kruk
  • Sonia Crainiceanu, Sr HR Manager, Wipro
  • Mihaela Colesnic, Project Manager, Romanian Software
  • Dan Moraru, Country Lead, 7card
  • Vasile Alecsandru Strat, Ph. D Associate Professor, Dept. of Statistics & Econometrics Dean of Bucharest Business School
  • Moderator al evenimentului este Iulia Buciuman, Managing Partner, HUMANISTIC.


Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați pagina evenimentului.

Pentru informații organizatorice puteți contacta pe e-mail oganizatorul, la adresa: evenimente@cariereonline.ro.

 

Eveniment organizat de: Revista HR Manager

Cu sprijinul: Humanistic

Parteneri: BCR, Romanian Software, Philip Morris România, KRUK Romania, Unilever, Wipro, 7Card, Coficab

Partener academic: Bucharest Business School

Partener organizare: La Fântâna

Parteneri media: Revista CARIERE, BIZ, HR Club, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Hipo, Portal HR, Psychologies, Spotmedia, Wall-Street, RisCo, 4CAREER

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI