Finance Recruitment Day a dat startul la înscrieri! Un eveniment cu o tradiție de 13 ani

Evenimentul Finance Recruitment Day, un proiect marca Hipo, revine anul acesta pe 9 martie, la Institutul Bancar Român, BucureÈ™ti. În urma ediÈ›iei din 2023, 55% dintre participanÈ›i È™i-au găsit un loc de muncă. Anul acesta, sunt aÈ™teptaÈ›i 200 de tineri pasionaÈ›i de domeniul financiar care, de-a lungul timpului, È™i-au fructificat acest interes prin participarea activă la diverse activități de învățare È™i dezvoltare.

 

Aflat la cea de-a XIII-a ediÈ›ie, Finance Recruitment Day este singurul eveniment de carieră din România dedicat tinerilor È™i proaspăt absolvenÈ›ilor care îÈ™i doresc o carieră în domeniul financiar (finanÈ›e, audit, contabilitate, taxe, consultanţă, drept È™i multe altele). În ceea ce priveÈ™te criteriile de selecÈ›ie, cei 200 de participanÈ›i vor fi aleÈ™i în funcÈ›ie de implicarea lor în programe de internship, voluntariat, proiecte, cursuri È™i alte activități din sfera financiară.

 

La eveniment vor avea loc sesiuni de tip Speed Interviews în care tinerii vor putea susÈ›ine scurte interviuri cu reprezentanÈ›ii companiilor participante la Finance Recruitment Day. Ei vor avea acces exclusiv la o selecÈ›ie de oportunități de carieră, precum: stagii de practică, internship-uri, joburi entry-level, programe de management trainee, etc. În urma ediÈ›iei din 2023, 55% dintre participanÈ›i È™i-au găsit un job fie la o companie participantă la Finance Recruitmnet Day, fie la alte companii din domeniu.

 

La Finance Recruitment Day, tinerii vor avea oportunitatea de a interacÈ›iona cu reprezentanÈ›ii companiilor prezente È™i de a construi conexiuni în domeniul lor de interes prin intermediul sesiunilor de keynote, discuÈ›iilor de tip panel È™i workshop-urilor interactive. În cadrul acestor activități vor fi abordate diverse teme de discuÈ›ie, precum: Going the extra mile - certifications & courses you need to jumpstart your accounting career, The perfect candidate - Top skills to make it big in finance, Building a Scalable Finance Career. Toate aceste informaÈ›ii valoroase îi vor ajuta să dobândească sau să-È™i dezvolte abilitățile necesare în domeniul financiar È™i, prin urmare, îi vor aduce mai aproape de jobul mult dorit.

 

,,Prin organizarea evenimentului Finance Recruitment Day încercăm să creem un spaÈ›iu în care tinerii pot face networking, să contribuim la construirea unei comunități pasionate È™i implicate. Prin acest spatiu comun de interacÈ›iune cu companiile participante, construim o punte de legătură dintre tineri È™i companii de renume din România È™i nu numai. Finance Recruitment Day a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea unei nevoi pe care tinerii o au, aceea de a fi informaÈ›i despre oportunitățile existente pe piaÈ›a muncii, în domeniul financiar, È™i de conectare cu alÈ›i tineri cu pasiuni similare.” - Ana-Maria GuÈ™e, Project Manager Finance Recruitment Day
 

Câteva dintre companiile care vor fi prezente la eveniment sunt: BAT Romania - Main Partner, Allianz Services, BCR, EY Romania, Societe Generale Global Solution Centre, SLB, Mazars, Deloitte RADC, ACCA È™i Molson Coors GBS.

 

Participarea la Finance Recruitment Day este gratuită. Persoanele interesate se pot înscrie până pe 5 martie accesând Hipo.ro.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania