Intalneste-ti mentorii la Top Talents Romania 2023!





Fact: Startul in cariera este o provocare pentru fiecare dintre noi. Poate nu ne lovim de aceleasi obstacole si, cu siguranta, fiecare are traseul sau propriu, insa tranzitia de la student la angajat reprezinta un pas important pentru toti tinerii la inceput de drum. Poate te numeri printre acei cativa norocosi care au stiut „ce vor sa fie cand vor fi mari” inca de la gradintia, dar...cum gasesti oportunitati? Cum cunosti oameni din domeniu? Sau, poate ca inca testezi marea de oportunitati cu degetul si nu esti foarte sigur care este locul tau, caz in care, cu siguranta, ai simtit nevoia de putina motivatie si guidance din partea unui profesionist care a fost si el, candva, in locul tau.

 

Indiferent care ar fi challenge-urile cu care te confrunti in acest moment, un lucru e sigur. Orice inceput este mai usor atunci cand ai alaturi de tine o comunitate de oameni care te sustin si, bineinteles, niste mentori care iti pot transmite energia si inspiratia de care ai nevoie.

 

De aceea, noi, echipa Hipo.ro, am creat conferinta Top Talents Romania, locul in care tinerii care aspira la o cariera de succes se intalnesc intr-o locatie premium, dornici sa cunoasca reprezentanti ai unora dintre cele mai mari companii din Romania si sa afle cat mai multe despre realitatea din piata muncii.

 

Pe cine ai ocazia sa cunosti anul acesta la Top Talents?

 

 

  • Adela Strakova - Special Guest Speaker powered by Lidl Romania & TEDx Speaker.

Putine lucruri iti ofera in viata o experienta mai complexa si unica decat lucrul intr-un mediu multicultural. De aceea, pe 17 noiembrie, de la 13:40, deschidem oficial conferinta Top Talents cu o explozie de energie si motivatie, alaturi de speakerul international de anul acesta! Cu o experienta vasta ca Social Entrepreneur, Product Manager & Certified Coach, Adela va sustine un speech menit sa ne înlocuiasca grijile si nesiguranta cu optimism si zâmbete: The Art of Failing Forward in Your 20s.

 

  • Ionela Sulugiuc, Director National de Resurse Umane Lidl Romania – Main Partner 
Absolventa a facultatii de psihologie din Iasi, Ionela Sulugiuc si-a inceput cariera in 2001, in aria de Customer Operation. In 2020, s-a alaturat echipei Lidl, pe un rol de HR Business Partner, ocupandu-se de reorganizarea departamentului HR regional. Ionela este, totodata, coach certificat Solution Focus Coaching si este pasionata de sport (tenis, jogging), pictura si lectura despre comportamentul uman. Cand ne intalnim? Tot pe 17 noiembrie, de la 14:20, in cadrul sesiunii de Q&A.

 

  • Simona Stavrositu, Director Michelin Corporate & Business Shared Services Bucharest

Incepem ziua de sambata cu un topic care, cu siguranta, ne va „trezi” multe intrebari: The Ripple Effect: Small actions - Big Impact. Aflam totul despre cum deciziile noastre ne impacteaza parcursul profesioal de la Simona Stavrositu, un speaker cu o experienta de peste 24 de ani si o cariera de success in Big 4.

 

  • Mario Calero Leyva, Group Head of Global Business Services for HR & General Manager GBS Romania Offices BAT Romania

Continuam cu povesti de succes si in ziua de 18 noiembrie. De la ora 11:15, Mario Calero Leyva, inginer cu o experienta internationala impresionanta si o pasiune pentru domeniul resurselor umane, aduce pe scena Top Talents topicul The Students Leader: Harnessing Your Potential Now. Curios sa afli mai multe despre cum poti fi TU un adevarat lider al generatiei tale? Si noi!

 

  • Mihai Gaspar, IT Director JTI Romania, Moldova și Bulgaria

„Fiți prezenți, arătați interes, învățați, aveți așteptări reale.” Acestea sunt cuvintele incurajatoare pe care ni le transmite Mihai Gaspar, profesionist cu peste 15 ani de experienta in domeniul IT. De la 12:15, aflam raspunsul la acel ”Now what?” care ne-a framantat pe toti: ProTips - What to do after you start your job?
 

  • Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing, Ursus Breweries

Poate unul dintre cele mai importante skill-uri de care are nevoie un tanar atunci cand isi cauta primul job este capacitatea de autoevaluare a propriilor cunostinte si abilitati. Astfel, continuam ziua de sambata cu un alt super keynote: The art of self-assessment: How to identify your strengths & skills at the beginning of your career. De la 11:55, ne intalnim cu Iulia Andreșoiu, absolventa in Economie și Afaceri Internaționale cu experienta de 25 de ani, în companii de top din industria bunurilor de larg consum, cum ar fi Unilever, Danone sau Intersnack, pe parcursul carierei acoperind toate piețele din Europa centrală și de est.

 

ESTE ULTIMA ȘANSĂ SĂ TE ÎNSCRII LA EVENIMENT! Înscrierile se încheie pe 13 noiembrie! Vino si tu sa iti cunosti mentorii la Top Talents Romania 2023!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI