Dezvoltatorul de jocuri video Keywords deschide un studio în București și angajează 1.000 de specialiști în următorii cinci ani

Keywords, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii tehnice și creative pentru industria globală de jocuri video, deschide un studio în București și are în plan să angajeze peste 1.000 de specialiști în primii cinci ani de activitate.


Deschiderea studioului Keywords vine la un an de când compania a intrat oficial pe piața locală, prin achiziția AMC Ro Studio, studio de grafică 3D pentru jocuri video. Hub-ul din București va extinde rețeaua globală de studiouri Keywords, alături de multe alte hub-uri, printre care cele din Dublin, Katowice, Paris și Milano. Noul studio va contribui și la creșterea echipei de 12.000 de oameni și are în plan să angajeze peste 30 de specialiști pentru roluri de player support și software development, în următoarele luni.

“Keywords Studios are o vastă experiență pe întregul ciclu de viață al dezvoltării jocurilor: de la dezvoltare, la testare, până la lansare pe piață și suportul post-lansare. Multe din aceste servicii le oferim de aproape 25 de ani unora dintre cele mai importante companii de jocuri din lume, precum Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda sau Electronic Arts. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea industriei din România și să le oferim viitorilor colegi posibilitatea de a-și aduce aportul la dezvoltarea unora din cele mai populare jocuri din lume”, spune Vlad Alexandru, director regional (Europa de Est) la Keywords România.

Compania caută să angajeze nu doar în București, ci oriunde în țară. Oferă numeroase locuri de muncă remote și își propune să contribuie la dezvoltarea unor regiuni care până acum nu au fost în planul majorității multinaționalelor. “Este o prioritate pentru noi să oferim specialiștilor cu care vom lucra un echilibru între muncă și viața personală și o recunoaștere financiară corectă în raport cu activitatea, experiența, vechimea și performanțele lor”, precizează Vlad Alexandru.

În ultimii ani, Keywords a achiziționat mai multe studiouri dezvoltatoare de jocuri video din lume, precum Forgotten Empires, Mighty Games, Smoking Gun, dar și AMC Ro Studio, din România, prin care compania și-a făcut intrarea în Europa de Est, anul trecut.

Keywords oferă servicii de-a lungul întregului ciclu de dezvoltare a jocului prin trei linii de servicii: Create (artă, dezvoltare de jocuri, dezvoltare audio), Globalize (testare, localizare) și Engage (suport pentru jucători, cercetare, marketing). Parte a grupului Keywords, AMC Ro Studio va continua să ofere serviciile creative ale companiei în această regiune, în timp ce Keywords se va concentra în România pe dezvoltarea ofertei complete de servicii ale companiei.

Keywords a lucrat la o multitudine de proiecte pentru partenerii săi și oferă servicii de dezvoltare pentru titluri jucate de milioane de oameni, precum Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale, Anthem, Doom Eternal, Mass Effect, Gears of War, Mortal Kombat, Just Cause, Tomb Raider, Mafia sau World of Tanks.
 

DESPRE KEYWORDS STUDIOS

Este un furnizor internațional de servicii tehnice și creative pentru industria globală de jocuri video. Înființată în 1998 și cu peste 70 de birouri în 26 de țări, situate în Asia, Australia, America și Europa, oferă servicii integrate de creație artistică, servicii de marketing, dezvoltare de jocuri, testare, localizare, servicii audio și de asistență pentru jucători în peste 50 de limbi și 16 platforme de jocuri pentru peste 950 de clienți de top din întreaga lume.

Are o poziție puternică pe piață și oferă servicii pentru 23 dintre cele mai importante 25 de companii de jocuri. În industria jocurilor și a divertismentului, printre clienți se numără Bandai Namco, Bethesda, Electronic Arts, Konami, Microsoft, Netflix, Riot Games, Square Enix, Supercell, TakeTwo, Tencent și Ubisoft. Printre titlurile recente la care a lucrat se numără Anthem, Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale și Doom Eternal.

Job-urile Keywords Studios pe Hipo.ro >>>


 

Va recomandam si:

43 la suta dintre companiile mari din România prevăd creșterea numărului de angajări în 2023

ULTIMELE JOBURI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?