Am oferit flexibilitate maxima inca de dinainte de a fi cool :) @abac

 
1. Care sunt planurile companiei pentru anul 2022?

In principiu, sa ne atingem obiectivele setate la nivel de companie :) 
Vrem sa acaparam cat mai mult din piata fortei de munca. 


2. Ce oportunitati de cariera oferiti pentru anul acesta?

Fiind o companie care scaleaza in momentul de fata, avem nevoie de mai multe persoane care sa lucreze impreuna cu noi pentru a ne putea atinge obiectivele. In acest sens, mereu suntem in cautare de oameni cu un background tehnic desavasit, indiferent de nivelul de senioritate. De asemenea, cautam persoane care sa ne ajute si pe rolurile non-tehnice: persoane briliante pe marketing, team-player pe HR si oameni ultra-creativi pe UX.


3. Cum se desfasoara procesul de inductie pentru noii angajati?

La noi, procesul de inductie este o adevarata experienta - deci se experimenteaza. Ce stim sa spunem este ca oamenii evolueaza foarte mult dupa induction. 


4. Ce initiative ati abordat pentru a mentine echilibrul job-viata profesionala?

La noi e o situatie putin mai aparte deoarece noi am oferit flexibiltate maxima inca de dinainte de a fi cool :) Deci deja aveam exercitiul acesta al echilibrului. 


5. Cum va implicati in dezvoltarea profesionala a angajatilor?

Pentru noi este foarte important sa intelegem obiectivele angajatilor nostri pentru a-i ajuta, astfel, sa devina cea mai buna versiune a lor. 


6. Cum ar trebui sa fie un candidat in timpul interviului pentru a va impresiona?

Briliant :)


7. Cum credeti ca va arata anul 2022 pentru compania dvs in contextul pandemiei?

Crestere si energie.


 

8. Despre companie 

Povestea abac incepe in 2016 in Cluj-Napoca, Romania.

Cu o cultura organizationala orientata inspre inovare, abac a dezvoltat si dezvolta in continuare solutii software personalizate pentru mai multe industrii. 


In acest sens, tratam fiecare proiect ca pe o oportunitate de a inova si, totodata, ca pe o provocare de a aduce valoare in acea industrie. 


In acelasi timp, am creat o cultura de "interconectare" cu ajutorul careia evoluam ca un intreg.




9. Descrieti-va in cateva randuri parcursul profesional. 




Numele meu este Cristina Glomnicu si sunt recruiter in cadrul companiei abac de doi ani de zile. Am pornit ca incepator in acest domeniu si, cu sprijinul colegilor, m-am tot dezvoltat.



Absolventa de facultate de comunicare si (imediat) absolventa de facultate de psihologie, sunt foarte orientata catre oameni - sa le cunosc nevoile, dorintele si sa vin in intampinarea acestora.



Din punctul meu de vedere, compania abac este cel mai sanatos mediu de lucru in care am lucrat: in decursul a 10 ani de experienta de munca, abac este al cincilea meu loc de munca.



Apreciez ca este cel mai sanatos mediu de lucru din trei motive: aici, greseala nu este vazuta ca un capat de lume, ci ca pe o oportunitate de invatare si de a fi mai bun; compania este deschisa la ideile pe care le ai; primesti feedback in mod constant.


Pentru mai multe detalii despre noi, poți afla chiar aici. 


Citeste si:
 

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On

ULTIMELE JOBURI