Castiga un voucher eMAG cu un cont pe Hipo

Creeaza-ti un cont pe Hipo.ro si realizeaza-ti un CV in perioada 4 august si 15 septembrie si poti castiga un voucher eMAG in valoare de 1000 RON!

Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi 2 minute realizarii unui profil pe site-ul nostru de cariera si vei fi automat inscris(a) in tragerea la sorti pentru premiul mentionat.
 

Cine poate participa?

Candidatii care se inscriu pe www.hipo.ro incepand cu data de 4 august 2021, ora 00:00 si isi completeaza un CV in proportie de minimum 50% pana la data de 15 septembrie 2021, ora 23:59 intra automat in tragerea la sorti.

Crearea unui cont nou dureaza mai putin de 2 minute si se poate face atat prin completarea formularului de pe Hipo, cat si prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn.
 

Ce trebuie sa faci?

Pentru a putea participa la acest concurs, este necesara crearea unui cont nou pe Hipo.ro, validarea si completarea CV-ul pe portalul nostru de cariera in proportie de minimum 50%, in perioada 4 august 2021, ora 00:00 - 15 septembrie 2021, ora 23:59. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin email si pe site-ul Hipo.

Adresa de email introdusa trebuie sa fie una reala, iar contul trebuie sa fie validat dupa primirea emailului de confirmare.

 

Click aici pentru a-ti crea un cont nou acum!


  Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului
 

Va recomandam si:

Peste 6000 de oportunități de carieră la Târgul virtual Angajatori de TOP

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?