Curajul incepe la Dare to Speak!




Dare to Speak revine in acest an cu cea de-a VI-a editie, de data aceasta in mediul online. Acesta este un proiect marca SiSC, care se axeaza pe dezvoltarea personala a studentilor prin introducerea lor in arta vorbitului in public.

SiSC (Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica) este cea mai veche organizatie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, care de 24 ani ajuta studentii sa se dezvolte prin proiectele sale.

Anul acesta Dare to Speak va avea patru evenimente, alaturi de un podcast, in perioada 10-14 mai: Dare to Pursue (10 mai), Dare to Impress (11 mai), Dare to Debate (12 mai) si Dare to Start (14 mai).

Dare to Pursue este primul eveniment din aceasta editie, care se va baza pe concepte introductive in public speaking precum creionarea discursului, controlarea emotiilor si intonatia.

Al doilea eveniment, Dare to Impress, ii va ajuta pe participanti sa afle mai multe despre cum isi pot face un discurs mai atractiv cu ajutorul decorului, luminii si a altor elemente specifice mediului online.

Urmatoarea zi va fi despre Dare to Debate. Aici, cei inscrisi vor afla ce inseamna un discurs academic si cum pot sustine unul, bazandu-se pe argumente pro si contra.

In cadrul ultimului eveniment, Dare to Start, participantii vor avea sansa sa puna in aplicare tot ceea ce au invatat in decursul celor trei zile printr-un concurs de debate.

Si in acest an vom avea alaturi de noi speakeri renumiti precum Radu Herjeu, Dorin Boabes, Andrei Coman, Madalina Voinea si Radu Isac, care le vor impartasi studentilor din experientele lor.

Pentru a va inscrie, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de pe site-ul nostru: http://dts.sisc.ro in perioada 4-12 mai. Daca aveti intrebari sau vreti sa aflati mai multe despre evenimentele noastre, ne gasiti pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/daretospeak.sisc.
 
Tineti minte, curajul incepe la Dare to Speak 2021!

Coordonatori Dare to Speak:

Olesea Railean                                                         Mihai Bâltac
Telefon: 0754 923 942                                             Telefon: 0727 121 308
Email:olesea.railean5@gmail.com                      Email:baltacmihaicristian@gmail.com

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI