WEBCAST: CIO TALKS - Powered by CIO Council & CARIERE ”Digital first. The new era of hybrid workplace”

CIO Council si Revista CARIERE organizeaza miercuri, 14 aprilie, intre orele 15:00 - 17:30, o noua editie CIO TALKS „Digital first. The new era of hybrid workplace”. Acest webcast exploreaza schimbarea de mentalitate pe care o genereaza noua normalitate a muncii de tip hibrid (WFH/WFO), dar si adaptarea spectaculoasa a strategiilor de business la noua realitate.

 

Pe fondul semnalelor ca pandemia globala va fi curand sub control si se apropie de sfarsit, economia globala isi continua parcursul spre un destin digital. Organizatiile si business-urile adopta strategii digitale, majoritatea produselor si serviciilor bazandu-se pe modele de livrare digitala. Infrastructura tehnologiei creata pentru munca la birou trebuie reevaluata pentru noile modele de lucru hibrid, iar pivotarea spre infrastructura si cloud trebuie sa aiba in vedere forta de munca aflata la distanta.

 

In aceasta editie CIO Talks, membrii CIO Council vor dezbate alaturi de invitati rolul crucial al CIO, care actioneaza acum ca un catalizator in adoptarea noilor tehnologiilor mai eficiente, precum si noile arhitecturi si riscuri legate de securitatea cibernetica asociate cu noile realitati. Iata cativa dintre speakeri:

 

           

  • MARC O’REGAN – Technologist & CTO, Dell Technologies EMEA
  • MARINEL STĂNILĂ – Information Security Advisory Manager, Safetech Innovations
  • AVITAL GRUSHCOVSCHI - Co-Founder, Source Defense
  • ANDREEA IONIȚĂ - Deputy General Manager and Strategy, Markets and Digitalization Director of E.ON România
  • DANIELA CATRINOIU, Chief Information Officer, FAN Courier
  • BOGDAN BĂNDILĂ - CIO, Digital & Innovation Officer, ENGIE Romania
  • CRISTIAN CUCU - CIO Nuclearelectrica, CIO Council Member
  • ANDREI UHR - Product Specialist, Dell Technologies

 

O nota speciala ca element de inedit si importanta pentru domeniul Cybersecurity, este aceea ca domnul Avital Grushcovski va simula un atac ciberbetic asupra unui portal web destinat clientilor (marketplace), prezentand riscurile cibernetice asupra zonei ecommerce dar si diferite modalitati de protectie.

 

Moderatorul evenimentului: YUGO NEUMORNI – Presedinte CIO Council Romania, CIO Cargus.

 

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii editiei.

Adresa de contact pentru informatii organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARTNERS: Dell Technologies, Intel, Microsoft, Safetech Innovations, Source Defense

Parteneri media: Revista HR Manager, ISACA, ANIS, Cluj IT, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Repatriot, Hipo, Spotmedia, Professional Women’s Network, Leading Network, Psychologies.

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI