De la European la Global: centrul de servicii al Societe Generale din Romania devine Societe Generale Global Solution Centre



Societe Generale European Business Services (Societe Generale EBS) devine Societe Generale Global Solution Centre la 10 ani de la infiintarea companiei in Romania. “European Business Services” a insemnat mai mult decat un nume, a fost o declaratie a pozitionarii companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale in operatiunile sale europene, precum si un vot de incredere acordat expertizei si potentialului sau.

De-a lungul anilor, ascultand nevoile partenerilor si bazandu-se pe expertiza echipelor sale, compania s-a dezvoltat tot mai mult, consolidandu-si pozitia de partener de incredere, si a reusit sa ofere din ce in ce mai multe servicii, adaugand noi linii de business activitatii sale.

Eforturile, munca si daruirea echipei au fost directionate spre a pune bazele viitorului – un viitor care poate fi valorificat cu adevarat doar daca este amplificat la o scara globala. In anul 2021, compania face un pas catre viitor, fiind gata sa deschida un nou capitol in istoria sa.

Societe Generale Global Solution Centre depaseste barierele geografice si sarbatoreste diferentele culturale, imbunatatind permanent atat serviciile pe care le ofera partenerilor sai, cat si modelul operational pentru a avea un impact tot mai extins: de la nivel European la Global.

Prezenta companiei la nivel global ii va aduce numeroase oportunitati de dezvoltare si de optimizare a calitatii serviciilor sale, iar angajatilor le va oferi oportunitatea de a intalni noi provocari, de nivel international. Culturi diferite se vor reuni in cadrul aceleiasi echipe, privind spre noi orizonturi si transformand diversitatea culturala existenta la nivelul companiei intr-un avantaj competitiv care va fi remarcat de catre partenerii companiei si de echipele aflate pe 5 continente.

Am demonstrat de-a lungul anilor ca impreuna, ca echipa, putem fi un partener de incredere si ca putem construi un viitor mai bun, sustenabil, cu ajutorul solutiilor inovative IT si financiare, pe care le oferim. Rezultatele obtinute au fost posibile datorita ajutorului, implicarii si pregatirii temeinice ale colegilor nostri. De acum, acestia vor avea ocazia sa se dezvolte atat din punct de vedere personal, cat si profesional, intr-o masura mult mai mare decat inainte. Asadar, acest nou capitol pe care il deschidem inseamna oportunitati de dezvoltare pe multiple niveluri, dar si un spirit de echipa mult mai bine conturat. Iar aceste aspecte se vor reflecta in calitatea serviciilor noastre pe viitor” – Matthieu Pasquier, CEO al Societe Generale GSC in Romania

Avand deja nenumarate reusite, o viziune puternica si o echipa unita, compania porneste intr-o calatorie care ii va aduce numeroase proiecte si provocari oferite de pietele globale.

Despre Societe Generale Global Solution Centre

In anul 2011, compania Societe Generale European Business Services (in prezent, Societe Generale Global Solution Centre) a fost fondata in Romania, ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania ofera servicii profesionale de inalta calitate in diverse domenii de activitate pentru entitatile Grupului din intreaga lume: Finance & Accounting, Human Resources, Information Technology, Know Your Customer, Compliance și Business Advisory.

Societe Generale Global Solution Centre inseamna performanta, inovatie și cei mai buni profesioniști. Acum, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru numeroase entitati ale Grupului, deservind 35 de tari pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”