Dam startul evenimentelor marca Hipo!




Cu o experienta ajunsa la a 10 a editie in cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studentilor si proaspat absolventilor cu Finance Recruitment Day!

Singurul eveniment din Romania dedicat in totalitate studentilor si proaspat absolventilor ce abordeaza domeniul finantelor si toate domeniile asociate acestuia, Finance Recruitment Day va avea loc pe 17 martie si isi propune anul acesta sa aduca fata in fata companii de renume din tara si tineri pasionati de domeniul economic, abordand un nou concept!

Desfasurat in totalitate ONLINE, evenimentul va aborda tema Matching Finance areas with your abilities, astfel incat participantii vor avea posibilitatea sa descopere alaturi de reprezentanti de top ai companiilor prezente care sunt competentele din domeniul financiar cautate de angajatori, cum sa imbini cel mai bine abilitatile tale cu domeniul care ti se potriveste si sa descoperi care dintre domeniile conexe celui economic ti se potriveste cel mai bine: contabilitate, audit, finante, taxe, banci sau chiar juridic!

Toate aceste subiecte, dar si multe altele vor fi abordate in sesiunile diverse care alcatuiesc agenda editiei din 2021:
 
  • Keynote-uri sustinute de speakeri de top;
  • Masterclass-uri;
  • Challenger Toolbox – un joc tip studiu de caz, idee de business, proiect etc la care te poti implica oricand pe parcursul zilei; pentru a rezolva jocul, vei avea nevoie de un set de informatii pe care le poti obtine de la companii, la standurile acestora; la sfarsit, poti obtine super premii din partea companiilor;
  • Networking si Digital Speed Interviews direct la standurile virtuale ale companiilor.
In plus, participarea la eveniment iti aduce oportunitatea de a gasi internshipul sau jobul entry-level din domeniul economic, potrivit tie!

Noutatea editiei este conceptul abordat, si anume desfasurarea in totalitate in mediul online prin platforma MyConnector, care va permite participantilor sa interactioneze liber si lejer atat cu reprezentantii companiilor, cat si cu ceilalti participanti. Astfel ne propunem sa aducem la viata interactiunea virtuala si sa cream o experienta inedita, noua si cat mai apropiata celei din varianta fizica.

Ce avantaje aduce acest nou concept online? Iata 3 dintre avantajele principale care iti asigura o experienta unica:
 
  • Poti participa la una sau mai multe sesiuni care sunt de interes pentru tine, astfel ca presiunea timpului nu va mai fi un impediment! Poti intra pe platforma oricand in intervalul 10:00-17:00, atunci cand se va desfasura evenimentul, si poti participa chiar si la o singura sesiune, indiferent ca este vorba despre un keynote, un masterclass sau esti doar curios cum arata standurile virtuale ale companiilor;
  • Poti sustine Digital Speed Interviews cu reprezentantii companiilor in diverse forme: fie in format audio-video, fie doar in format audio, astfel incat emotiile de inceput cu care ne confruntam cu totii la un interviu fata in fata nu isi vor mai avea locul! Participand la aceste interviuri, vei avea posibilitatea sa ajungi pe short list-urile companiilor si astfel sa parcurgi deja o parte din procesul de recrutare;
  • Poti participa la eveniment de oriunde iti doresti si ai acces la internet! Fie ca esti la birou, fie ca stai in fotoliul preferat, fie ca esti acasa sau la o terasa, conceptul online iti permite sa te bucuri de aceasta experienta virtuala de oriunde te-ai afla!

Finance Recruitment Day te asteapta cu o multime de alte noutati si provocari, pe care abia asteptam sa le impartasim cu tine.

Dar pana atunci, inscrie-te chiar acum la evenimentul care iti poate lansa cariera in finance!



                                                                         


 
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”