Cognizant Softvision Romania ajunge la 2.000 de angajati



Cognizant Softvision a anuntat astazi ca a ajuns la 2.000 de angajati in Romania, fiind astfel unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din tara.

Pe langa angajarea a peste 400 de ingineri software de la inceputul acestui an, compania a deschis si noi studiouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Baia Mare.

Pozitionat ca un centru cheie in dezvoltarea de produse software pentru clientii sai, Cognizant Softvision Romania a crescut exponential de la achizitia sa de catre Cognizant la sfarsitul anului 2018.

„A ajunge la 2.000 de angajati este o etapa importanta si un indicator puternic al angajamentului nostru fata de cresterea in Romania, in special intr-un an in care ne-am confruntat cu totii cu situatia COVID-19”, a declarat Mihai Constandis, Country Manager, Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision. „Am trecut la un model de business 100% cu munca de la distanta de la inceputul pandemiei si intentionam sa continuam sa operam in acest mod si sa fim atenti la sanatatea si bunastarea angajatilor nostri atat timp cat situatia o impune.

Am implementat un “work from home journey” prin care incercam sa stam conectati, constant, in mediul virtual. Experienta si capacitatea noastra de a ne dezvolta se datoreaza in mare parte culturii noastre vibrante, care este un element esential pentru succes atunci cand vine vorba de gestionarea si lucrul intr-un model de business cu echipe distribuite”, a spus Mihai Constandis.

Cognizant Softvision Romania si-a extins business-ul cu peste 40 de clienti noi in ultimele zece luni, din domenii precum servicii financiare, asistenta medicala, educatie si industrii de bunuri de larg consum, business-uri care cauta sa-si imbunatateasca ofertele digitale, in special in urma COVID-19.


„De cand ne-am unit fortele cu Cognizant, prin abordarea noastra unica de inginerie, design si dezvoltare de produse si servicii digitale am reusit sa oferim solutii inovatoare si experiente digitale de impact pentru clientii nostri”, a spus Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision.

„Ne concentram sa ne dezvoltam continuu si aspiram sa fim cel mai cunoscut brand din lume pentru crearea de produse si solutii digitale care conecteaza brandurile cu consumatorii. ”


Despre Cognizant Softvision
Cognizant Softvision este lider in domeniul solutiilor software, dezvoltand solutii si produse digitale complete care conecteaza marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaboreaza cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovatie sustenabila, agilitate si conexiune care inspira angajament si transformarea business-ului. Cognizant Softvision are o echipa de peste 3.000 de profesionisti in domeniul dezvoltarii de produse software: product, design si engineering, intr-o retea de studiouri globale din noua tari de pe cinci continente.

Vezi toate joburile Cognizant Softvision aici 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI