Sprijina Romania la concursul international de CSR Citizen Act pana pe 1 martie!


Citizen Act este un concurs international pe teme de CSR organizat de Societe Generale. Aflat la a treia editie, concursul isi propune sa sprijine initiativele de responsabilitate sociala ale studentilor din intreaga lume. Astfel, fiecare echipa (formata din trei studenti ai aceleiasi universitati) trebuie sa propuna o idee de proiect de CSR si un plan de implementare a acesteia.

Printre cele 53 de echipe semifinaliste din intreaga lume se numara si trei echipe romanesti. Dintre acestea, va prezentam proiectul echipei Les Clementines, formata din trei studente la SNSPA Bucuresti care, in acest moment, isi promoveaza proiectul prin intermediul blogului lor. Tema aleasa este cea a echilibrului dintre cariera si viata personala/de familie si modul in care companiile se pot implica in atingerea acestui echilibru de catre angajati.

Work-life balance a devenit o tema de interes in contextul actual, in care devine din ce in ce mai greu sa gasim timp pentru a face tot ceea ce ne propunem. Astfel, pentru orice angajat devine din ce in ce mai important modul in care isi imparte timpul intre cariera si familie sau activitati de petrecere a timpului liber.

Puteti afla mai multe informatii despre work-life balance vizitand blogul echipei Les Clementines si lasand un comentariu cu opinia voastra, pe 28 februarie si 1 martie. Unul din scopurile acestei platforme online este ca vizitatorii sa isi poata exprima opinia cu privire la idea proiectului si la modul propus de implementare a acesteia. Astfel, va puteti aduce contributia la construirea in societatea romaneasca a unui raport cat mai echilibrat intre viata profesionala si cea personala.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?