Incepe prin a fi voluntar!

BOS – pledeaza in favoarea unui inceput de cariera prin VOLUNTARIAT!

Fiindca...nimic nu se intampla inVOLUNTAR!

Organizatia studenteasca BOS a inceput recrutarile pentru anul universitar 2008-2009. Portile au fost deschise odata cu primul eveniment marca BOS: Incepe prin a fi voluntar! Avandu-i ca invitati pe Dragos Dehelean – Director General Selenis, Camelia Sucu – Presedinte Class Living si Sorin Blaga – Vicepresedinte Marketing si Comunicare Rompetrol, aceasta conferinta a avut scopul de a ghida studentii in directia implicarii in activitatile de voluntariat.

Argumentele pentru care experienta voluntariatului este benefica pentru orice student dornic sa isi cladeasca o cariera inca de pe timpul facultatii sunt nenumarate: acumularea de cunostinte in domeniul de specialitate, contactul cu o cultura organizationala, construirea de relatii cu specialisti din diferite domenii de interes. Insa, cu siguranta, cel mai puternic argument este posibilitatea de a pune in practica cunostintele invatate in facultate, deci experienta propriu-zisa, pe care o cauta orice angajator.

Pentru a deveni membru BOS studentii trebuie sa treaca printr-un proces de selectie asemenea oricarei organizatii studentesti:

Primul pas este completarea aplicatiei, care este disponibila pe site-ul www.bosromania.ro, si trimiterea acesteia pana la data de 31 octombrie la adresa: recrutarebos@gmail.com.

Pasul al doilea va fi un interviu individual (numai cei selectati in urma aplicatiilor, vor participa), si

ultimul pas interviul de grup (fiecare proba este eliminatorie).

BOS asteapta cu bratele deschise noii membri, fiindca BOS e mai mult decat o organizatie studenteasca, e o ECHIPA unita de dorinta de a transforma simple idei in proiecte de succes. Iar unul dintre lucrurile care motiveaza echipa in continuare sunt aprecierile specialistilor:

Asemenea initiative sunt laudabile. Cand o mana de studenti este capabila sa puna pe picioare un proiect de asemenea anvergura, inseamna ca acei studenti au ceva special....dorinta de a reusi, pasiune si nu in ultimul rand daruire. Felicitari BOS! Marian Enache, Senior Copywriter - DDB Romania, in prezent lucreaza la Mercury Promotions

BOS este acronimul pentru Business Organization for Students, organizatie non-guvernamentala, apolitica, non-profit, educationala, condusa in intregime de studenti. Organizatia studenteasca BOS a fost fondata in martie 2001 de un grup de studenti. Astazi, membrii fondatori sunt liderii propriilor afaceri.

Prin conferinte, seminarii, workshop-uri, programe de practica si targuri de job-uri, BOS a oferit studentilor o solutie la nevoile acestora de informare, pregatire si angajare.

Daca ai intrebari ne poti scrie la:
sabina.stefanica@bosromania.ro – pentru informatii despre studenti si mass-media.
ciprian.vintila@bosromania.ro, mihai.iorga@bosromania.ro – pentru informatii pentru companii.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?