Cariera de top in finante-contabilitate? Descopera sfaturi practice de la Directori Financiari pe 4 iun 2019Domeniul finante-contabilitate s-a plasat in mod constant in topul industriilor cu cele mai multe anunturi de angajare active in 2019.

Totusi, pentru a fi chemat la un interviu pentru cele mai atractive joburi din domeniu, CV-ul tau trebuie sa aiba ceva special si unic care sa il diferentieze si sa il scoata din multimea de aplicatii primite de specialistii in resurse umane.

Doi directori financiari cu experienta iti impartasesc in cadrul seminariilor online ce poti face pentru a-ti dezvolta cariera in finante-contabilitate si a-ti face CV-ul mai atractiv.Cine va sustine seminariile?

Eduard Grigore - Head of Center of Excellence in FP&A, Micro Focus
Cu mai mult de 15 ani de experienta in diferite roluri din domeniul financiar din industrii precum FMCG, Productie, Utilitati Publice, Banking și IT, Eduard a dezvoltat capabilitati strategice in luarea deciziilor care au influentat pozitiv performanta organizatiei.

El crede ca invatarea ar trebui sa fie o calatorie fara sfarsit, deoarece viitorul apartine numai celor capabili sa invete lucruri noi.


Vitalie Corniciuc - Chief Financial Officer, Victoriabank (parte din Grupul Financiar Banca Transilvania)
Dupa 10 ani de audit si consultanta in cadrul KPMG, Vitalie s-a alaturat grupului BT pentru a coordona functiile de contabilitate, raportare, bugetare si analiza in cadrul Victoriabank.

Vitalie considera ca procesul de invatare continua trebuie sa faca parte din viata oricarui specialist din domeniul financiar si ca asta te poate ajuta sa faci o cariera frumoasa in orice colt al lumii. El a preferat ca acest colt sa fie la Chisinau.
Ce puteti invata?
Pe 4 iunie 2019 ei vor sustine un seminar online gratuit in care veti afla:
- cum sa va stabiliti si atingeti obiectivele in cariera
- lucrurile care i-au ajutat sa evolueze profesional
- cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate
- sfaturi din experienta lor de angajator de specialisti in finante-contabilitate

 

Cum puteti participa?
Seminariile vor avea loc online si vor putea fi accesate de la orice pc, mobil sau tableta cu acces la internet.

Participarea este gratuita dar necesita inregistrare pe link-urile urmatoare:


Inregistrare gratuita seminar online 4 iunie 2019, Vitalie Corniciuc


Seminariile sunt organizat de ACCA - cea mai mare asociatie internationala pentru profesionistii din domeniul financiar-contabil cu aproximativ 700.000 de studenti si membri la nivel international.

 

Va recomandam si:

43% dintre companiile mari din România prevăd creșterea numărului de angajări în 2023

ULTIMELE JOBURI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?