Regulament concurs Completeaza-ti CV-ul si castiga cu HiPo.ro

Regulamentul concursului Completeaza-ti CV-ul peste 50% si castiga cu HiPo.ro
Organizator: Catalyst Solutions SRL
Maria Rosetti, Nr 8A, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania
www.catalyst.ro , Tel/fax: 021/318.55.77; suport {@} hipo . ro

 

Acest regulament se adreseaza si este valabil pentru fiecare persoana care se inregistreaza conform acestui regulament si dobandeste calitatea de Participant.

Inregistrarea si participarea dumneavoastra la aceasta campanie de promovare inseamna si acordul implicit cu regulile de participare prezentate aici.

1. Participarea:
- La aceasta campanie de promovare pot participa numai persoane de nationalitate româna cu varsta de peste 14 ani.
- Participarea copiilor sub 14 ani nu se poate face decat cu acordul parintilor.
- La acesta campanie de promovare pot participa doar persoane rezidente in Romania.
- Angajatii Catalyst Solutions SRL si rudele acestora nu au dreptul de participare la aceasta campanie de promovare.

2. Perioada de desfasurare:
- Perioada de desfasurare a campaniei de promovare este 17 iunie 2008 – 15 August 2008.

3. Inregistrarea si participarea:
- Inregistrarea la aceasta campanie de promovare se poate face doar prin intermediul sitului www.hipo.ro de catre persoanele ce se afla in una din urmatoarele situatii:

A) Candidatii care nu detin un cont valid pe www.HiPo.ro la data 17 iunie 2008, ora 0:00

 

Pentru a participa la aceast concurs este necesar sa isi creeze un cont pe site si sa completeze cel putin un

CV peste 50% in orice limba (romana, engleza etc) pana la data de 15 august 2008, ora 23:59.

B) Candidatii care detin deja un cont valid pe www.HiPo.ro si au toate CV-urile completat sub 50% sau nu au nici un CV la data 17 iunie 2008, ora 0:00

Pentru a participa la aceast concurs este necesar sa isi actualizeze datele personale pentru a atinge un nivel superior celui de 50% pana la data de 15 august 2008, ora 23:59.

 

La acesta campanie nu pot participa persoanele care la data de 17 iunie 2008, ora 0:00 au deja completat cel putin 1 CV pe www.HiPo.ro peste 50%.

Prin cont valid se intelege un cont (identificat prin nume de utilizator si parola) pentru a carui creare a fost folosita o adresa de email reala si linkul de validare trimis pe acesta in mod automat la inregistrare a fost deja accesat.

- Inregistrarea online si participarea la aceasta campanie de promovare se poate face numai in perioada

17 iunie 2008 ora 0.00 - 15 August 2008, ora 23.59, ora oficiala a Romaniei.
- Pentru identificarea corecta a castigatorului fiecare participant trebuie sa foloseasca la inregistrare numele si prenumele propriu precum si o adresa de email valida, a carui detinator este.

- Utilizarea unui nickname/porecle in loc de nume sau a unei adrese de email care nu este reala sau nu apartine persoanei inregistrate duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare.
- Continutul CV-ului completat peste 50% de pe portalul www.HiPo.ro trebuie sa fie in conformitate cu realitatea, in caz contrar participarea persoanei la aceasta campanie de promovare este anulata.
- Fiecare participant se poate inscrie o singura data cu un singur CV completat peste 50% in acesta campanie. In cazul in care un participant isi creeaza mai multe conturi aceasta va duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare.

4. Conditiile de participare:
- CV-ul inscris sa respecte sa respecte cerintele acestui regulament.
- Acceptarea regulilor stipulate in acest REGULAMENT DE PARTICIPARE.

- Completarea peste 50% a cel putin 1 CV de catre cei aflati in situatiile descrise anterior in capitolul 3.Inregistrarea si participarea din regulamentul de participare.

- In cazul castigarii campaniei de promovare, participantii accepta prezentarea publica cu nume, varsta, adresa (localitate) acestuia pe site-ul www.hipo.ro cu datele reale si fara a cere nici o alta recompensare pentru aceasta prezentare.

5. Desemnarea castigatorilor:
- Fiecare CV completat peste 50% in perioada 17 iunie 2008 ora 0.00 - 15 August 2008, ora 23.59 va fi inregistrat intr-o baza de date separata si ii va fi asociat un numar cuprins intre 1 si numarul total de CV-urilor nou actualizate

- Pe baza acestor indici asociati se vor efectua tragere la sorti periodice din totalul participantilor inscrisi pana la data extragerii (ziua anterioara, ora 23:59) dupa urmatoarul calendar:

Extragere 29 iun - 20 de abonamente timp de 6 luni la revista Cariere

Extragere 13 iulie - 20 de abonamente timp de 6 luni la revista Cariere

Extragere 27 iulie - 20 de abonamente timp de 6 luni la revista Cariere

Extragere 3 august - 20 de abonamente timp de 6 luni la revista Cariere

Extragere finala: 16 august - 20 de abonamente timp de 6 luni la revista Cariere; 2 iPod Touch si 1 consola Wii – oridinea tragerii la sorti fiind aceeasi cu cea a acordarii premiilor


6. Acordarea premiilor:
Premiile acordate castigatorilor sunt urmatoarele:

iPod Touch (2 bucati)
Capacitate: 8GB
Autonomie: Redare audio: 22 ore; Redare video: 5 ore

Formate suportate: GIF; PSD; Apple Lossless; AIFF; AAC; BMP; TIFF; WAV; MP3 VBR; MP3; JPEG

Wireless data: Wi-Fi (802.11b/g)

Specificatitile complete ale produsului pot fi regasite pe:

 

Consola Nintendo Wii - Sports Pack (1 bucata)

Tip media: Discuri single si double-layer de 12 cm, precum si discuri de Nintendo GameCube de 8 cm

100 de abonamente la Revista Cariere

Procesor: IBM PowerPC based Broadway, 729 MHz

Slot memorie (tip): 2 x memorie Nintendo GameCube; SD ( suporta pana la maxim 2 Gb)

Conectivitate: 1 x Sensor Bar port; 2 x USB 2.0; WiFi 802.11 b/g; 4 x controllere Nintendo GameCube\

Audio: Stereo - Dolby Pro Logic II, Greutate:1200;

Conectori: Iesire video :AV Multi-output pentru component, composite sau S-Video (NTSC)

Memorie (MB): 512 MB internal NAND flash (stocare); 24 MB main

Altele: Include Wii Sports ce cuprinte 5 jocuri de sport realizate special pentru aceasta consola

Abonamente pe 6 luni la Revista Cariere (100 bucati)

Caracteristicile produselor au fost preluate de pe pagina web www.emag.ro sau www.apple.com/ipodtouch Catalyst Solutions nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele care pot apare intre caracteristicile prezentate si caracteristicile produsului.
- Imaginile produsului au caracter de prezentare.
- Premiul nu este transferabil sau inlocuibil.
- Nu se ofera contravaloarea premiului in locul acestuia.
- Responsabilitatea declararii premiului pentru eventuale impozite/taxe revine castigatorului.

7. Notificarea, verificarea si validarea castigatorului
- Castigatorii vor fii validati in urma verificarii corectitudinii datelor din CV.
- Castigatorii abonamentelor la revista Cariera vor fi anuntati prin email cu 1 zi in urma datelor la care au loc extrageriile iar aboanamentele vor fi livrate direct la adresele postale speficate de ei incepand cu luna urmatoare.

- Castigatorii premiilor iTouch si Consola Wii vor fi anuntati prin email in data de 16 August 2008. Aceste premii vor fi inmanate castigatorilor la sediul Catalyst Solutions, in baza buletinului de identitate, in zilele de 18- 22 august 2008, intre orele 10.00 si 18.00. In cazul neprezentarii in aceasta perioada, tragerea la sorti se va relua in ziua imediat urmatoare zilei in care expira termenul de ridicare a premiului.

- Castigatorii trebuie sa completeze un Formular de Acceptare a prezentarii publice cu nume, varsta, adresa (localitate).


8. Conditiile de acordare a premiului

Castigatori vor putea ridica premiul doar la prezentarea Buletinului de Identitate. La ridicarea premiului castigatorul este obligat sa prezinte si adresa de email si contul de pe HiPo.ro in baza careia a castigat premiul.

Descalificari:
- Castigatorul va fi validat in urma verificarii corectitudinii datelor inscrise in CV

- Daca vreuna din datele de identificare din CV (email, telefon, data nasterii etc) nu coincid cu cele din buletin acesta poate fi descalificat.


9. Politica de confidentialitate:

Catalyst Solutions SRL respecta regulile cofidentialitate si de protejare a informatiilor private.

Politica de confidentialitate poate fi consultata aici:
https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/confidentialitateGeneral:
- Participarea la aceasta campanie de promovare este libera de orice plata sau taxa, nu se cere cumpararea unor produse sau servicii si nu este conditionata de utilizarea serviciului www.hipo.ro.
- Datorita caracterului liber de participare fara obligatii financiare, toti participanti inteleg si sunt de acord ca Organizatorul nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale legate de aceasta campanie de promovare si nu i se vor cere nici un fel de despagaubiri materiale sau morale.
- Organizatorul acestei promotii are dreptul de a descalifica participantii ce nu indeplinesc sau incalca regulile acestei promotii fara nici o avertizare prealabila si fara oferirea nici unui fel de compensatii.
- Organizatorul are dreptul de a aduce amendamente si completari la acest REGULAMENTUL DE PARTICIPARE, acestea intrand in vigoare de la data postarii lor la adresa

- Este responsabilitatea participantilor de a se informa despre eventualele modificari ale REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE.
- Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru orice impedimente de participare la concurs sau la validarea castigatorului datorate erorilor participantului sau a erorilor si defectiunilor mijloacelor folosite pentru inregistrare, validare si comunicare de catre participant.
- Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau suspenda aceasta campanie de promovare in cazul aparitiei unor cauze care nu tin de controlul acestuia.

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra ca Participant si S.C. Catalyst Solutions S.R.L. ca Organizator, si reglementeaza campania de promovare Completeaza-ti CV-ul si castiga cu HiPo.ro . Faptul ca un Participant nu a luat cunostinta de REGULAMENTUL DE PARTICIPARE in mod intentionat, din dezinteres sau din necunostinta existentei acestui REGULAMENT DE PARTICIPARE cade in raspunderea acestuia, organizatorul postand in pagina de inregistrare o legatura directa (link), explicita si cu corp de litera vizibil catre acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, conform uzantelor de pe WorldWideWeb.
- Pentru intrebari si clarificari cu privire la aceasta campanie ne puteti scrie la adresa de e-mail: suport at hipo.ro

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?