Diana si Cristian povestesc despre experienta GROW@HILTI

Tinerii recrutati anul trecut in programul GROW@HILTI impartasesc din experienta lor. Am stat de vorba cu acestia si am aflat pareri cu privire la procesul de selectie, dar si la activitatea din cadrul programului alaturi de echipa Hilti.
Astazi facem cunostinta cu Diana Tudosie si Cristian Anghelescu, Account Manageri în echipa Hilti. Iată ce au de transmis viitorilor candidati!


Diana Tudosie – Account Manager


In primul rand, modul in care a fost gandit tot procesul de recrutare m-a impresionat, fiind o placere sa parcurg toate etapele! Etapa “Assessment Center” m-a provocat sa ma descopar mai bine pe mine si m-a facut sa inteleg ca HILTI pune accent pe oameni si pe valorile pe care le are la baza. As recomanda tuturor companiilor sa aiba o “zi pe teren”, pentru a intelege candidatii ce vor face la respectivul job si daca asteptarile lor se potrivesc cu cerintele companiei. Discutia finala cu team leaderul, pentru a vedea daca ambele parti pot conlucra, mi-a alimentat dorinta de a lucra in aceasta companie.


Faptul ca suntem o echipa de peste o suta de oameni a fost putin intimidant la inceput, dar m-am integrat rapid. Suntem o echipa mixta in care este usor sa te integrezi. Ceea ce m-a ajutat cel mai mult in procesul integrarii a fost multitudinea de activitati unde ne strangem toti, unde avem ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa ne impartasim experientele si sa ne ajutam cu sfaturi.

Ce ma fascineaza este ca fiecare zi este diferita, nimic nu e monoton, iar experientele sunt variate si imi place asta pentru ca invat lucruri noi.

Echipa mea m-a invatat ca este normal sa nu am raspuns la toate intrebarile si am suportul lor la fiecare provocare. Team leaderul meu este persoana pe care ma pot baza, care ma sustine, motiveaza si ghideaza pe tot parcursul procesului de invatare.


Cristian Anghelescu – Account Manager


“Tot ceea ce faci, sa faci intotdeauna cu placere”- este motto-ul meu dupa care m-am ghidat intotdeauna si ma ghidez in continuare in viata, fie ca vorbesc de cea profesionala sau cea personala.

Pot spune ca, lucrand in HILTI, ma simt ca intr-o mare familie in care daca ai nevoie de ajutor, daca nu stii ceva, esti nesigur trebuie doar sa intrebi si imediat vei fi ajutat/indrumat sau sfatuit cum sa gestionezi lucrul respectiv. Inca din prima zi petrecuta aici, toti mi-au fost alaturi ori de cate ori nu eram sigur in ceea ce trebuie sa fac sau cum sa gestionez o situatie care pentru mine era neclara.

Spiritul de echipa si increderea sunt valori esentiale ce le-am intalnit aici si care sunt mai mult decat importante.

La inceput, cand stateam doar in dreapta colegilor mei in masina si ii ascultam, totul mi se parea simplu, insa cand perioada de introducere s-a terminat si am realizat ca eu sunt acum responsabil de tot, lucrurile stateau altfel. A trebuit sa imi inving teama de necunoscut, nesiguranta de cum as putea aborda un client intr-un santier sau pur si simplu faptul de a sti ce vand si a oferi incredere cumparatorului, ca noi oferim calitate si nu vrem numai sa vindem. Alaturi de colegii mei, dar mai ales cu ajutorul team leaderului, am invatat cum sa trec pas cu pas peste aceste bariere, pe care, de multe ori, mi le puneam singur fara sa incerc mai intai.

Toate aceste lucruri au insemnat foarte mult pentru mine, mi-au dat si mai multa incredere ca se poate, ca nimic nu este imposibil si ca tine doar de mine sa evoluez.

Am invatat ca trebuie sa iesi din zona ta de confort si ca perfectiunea nu exista, ci ca trebuie sa faci cat mai bine acel lucru. Am invatat si invat in continuare sa fiu un bun ascultator, astfel incat sa inteleg nevoile oamenilor, sa imi prioritizez actiunile in functie de importanta lor si sa ma gandesc mai atent la deciziile pe care le iau in solutionarea unei cereri. Stiu sigur ca mai am multe inca de invatat.

Aplica si tu pentru programul GROW@HILTI si poate ca urmatorul articol va fi chiar despre tine! :)


                                                                          

Va recomandam si:

Top 100 cei mai doriti angajatori in 2020

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?