In sesiune pune pe repeat un vinyl cu rime bune!



ASER a dat start-ul celei mai cool alternative pentru studenti de a trece mai usor peste sesiune, prin intermediul campaniei 10 pentru Sesiune. In perioada 21 ianuarie-10 februarie, asociatia te ghideaza, intr-un mod placut, prin 21 de pasi spre performanta in sesiune, astfel incat tu sa ai pe Pick-Up un vinyl cu rime fun, chiar in sesiunea ta.

 

Printre foi si cursuri, biblioteci si examene, ASER te invita sa iei pulsul celei mai intense campanii din sesiune. Intra in jocul rimelor si al stickerelor in forma de vinyl, colectioneaza replicile care te motiveaza sa iei 10 in sesiune si fii studentul devotat, care in acelasi timp este si original. Te asteapta o multime de surprize in aceasta perioada care iti vor aduce motivatie ca sa devii cea mai buna versiune a ta si sa gasesti cea mai potrivita metoda de a avea succes in sesiune.

 

Campania 10 pentru Sesiune te va surprinde cu 4 concursuri, sustinute de partenerii ASER: UniCredit, EY, P&G si Lidl. Vei avea sansa de a castiga premii si experiente tari, iar castigatorii se vor distra dupa o perioada in care numai pixul si foaia ii tineau ocupati.

 

Pentru ca, uneori, in sesiune te simti singur si iti e dor de iesirile cu prietenii, echipa ASER te viziteaza in caminele studentesti ale universitatilor din Bucuresti. Te vor surprinde cu stickere inedite, bartere, vor sta la povesti cu tine despre cele mai neasteptate intamplari din sesiune si iti vor aduce motivatie si energie prin multe alte surprize.

 

Ce mai astepti? Intra pe pagina de Facebook (ASER) si pe cea de Instagram (@aserbucuresti) si include in sesiune un playlist de rime bune cu ASER. Tot aici, poti sa te deconectezi de la cotidian, urmarind stickerele sesiunii, sa participi la concursurile organizate de partenerii ASER si sa te informezi referitor la regulamentele acestora.

 

 

 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania