Legitimatia pentru studenti, ISIC ofera reduceriCe este ISIC?
ISIC este legitimatia pe care orice student trebuie sa o aiba in portofel. Este singura recunoscuta la nivel global si in baza careia studentii au peste 130.000 de reduceri in 136 de tari, inclusiv in Romania.

Ce reduceri am cu ISIC?
Gandeste-te ca vrei sa calatoresti la Roma/Paris/New York/etc si vrei reduceri la obiectivele turistice pe care urmeaza sa le vizitezi, insa legitimatia emisa de universitatea ta nu ti le poate oferi. Ei bine, cu ISIC ai intrari gratuite/reduceri la muzee si obiective turistice in 136 de tari si peste 130.000 de reduceri in lume dezvoltate special pentru tine.

Sa iti enumeram reducerile nu putem pentru ca nu avem spatiu in articol😊. Putem insa sa te indrumam pe paginile www.isic.ro si www.isic.org, unde vei gasi toate reducerile nationale si internationale.

De ce acte am nevoie pentru a imi face legitimatia ISIC?
1. copie carnet elev/ student/ masterand/ doctorand vizata pentru anul universitar in curs SAU adeverinta care sa ateste acest lucru;
2. o poza recent de tip buletin;
3. copie buletin;

Cum imi fac ISIC?
Poti aplica pentru ISIC online pe www.isic.ro sau poti veni la biroul nostru din Bucuresti unde iti emitem un ISIC pe loc.
 

Va recomandam si:

Nu rata inscriere la LSEG Open Day 2021

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI