GraduatE.ON – Propunerea noastră pentru tinerii absolvenți


“Studiile universitare oferă puÈ›ine È™anse de a experimenta È™i de a afla adevărata chemare în ceea ce priveÈ™te cariera. Programul E.ON pentru AbsolvenÈ›i este construit însă exact pe acest principiu: timp de doi ani ai oportunitatea de a merge în stagii în cadrul departamentelor din companiile E.ON. Este o perioadă care poate produce rezultate excepÈ›ionale pentru accelerarea carierei tinerilor absolvenÈ›i.”, asta spune unul dintre colegii noÈ™tri, care a făcut parte din programul pentru absolvenÈ›i È™i care a avut ocazia, datorită acestuia, să-È™i valorifice la maxim calitățile ÅŸi visele.

De la debutul programului, în anul 2006, peste 100 de trainee È™i-au început aÈ™a cariera, dar cel mai îmbucurător este că mai mult de 80% dintre ei au ales să continue alături de noi È™i să ocupe poziÈ›ii cheie în companie. Pentru că acesta este scopul programului nostru: să creÈ™tem oameni valoroÈ™i, care să profite la maxim de beneficiile programului È™i să le transforme în atuuri.

Ce credem că ar trebui să știe potențialii candidați despre program?

În primul rând că le oferim încredere deplină, de la bun început, oferindu-le un contract pe durată nedeterminată.

Vor avea apoi ocazia să exploreze departamentele companiei, să se implice în proiecte, să îÈ™i valorifice talentele È™i atunci când simt că È™i-au găsit menirea, să aleagă unde îÈ™i vor desfășura mai departe activitatea. ExperienÈ›a anilor anteriori ne spune că e nevoie de aproximativ 24 de luni È™i maxim 6 stagii pentru ca acest lucru să se întâmple.

Anul acesta programul oferă 16 posturi pentru care căutăm studenÈ›i (ultimul an), absolvenÈ›i sau masteranzi în domeniile Inginerie, Economie È™i Resurse Umane, cu rezultate bune, cu interese È™i activități extra curriculare (organizaÈ›ii studenÈ›eÈ™ti, voluntariat, sesiuni de comunicări È™tiinÈ›ifice) È™i cunoÈ™tinÈ›e bune de limbă engleză.

GraduatE.ON înseamnă È™i mai multe localități în care se pot efectua stagiile È™i dacă vor veni cu deschiderea necesară în acest sens, noi îi vom susÈ›ine pe trainee È™i îi vom scuti de grijile materiale.

Toate detaliile privind programul, testimonialele colegilor, pașii de aplicare și etapele procesului de selecție sunt detaliate pe pagina de cariere.

Însă răspundem cu plăcere mesajelor primite pe pagina de Facebook E.ON Cariere, unde publicăm, de altfel È™i evenimentele sau prezentările din universități, la care cei interesaÈ›i pot să interacÈ›ioneze cu colegii noÈ™tri aflaÈ›i în program È™i cu specialiÈ™tii HR.

Cunoști o persoană potrivită și dornică să participe la Programul GraduatE.ON?
Ajut-o să nu rateze această șansă!



 

Va recomandam si:

Care sunt cele mai bune 63 de programe de internship din România? Companiile nominalizează, studenții votează

ULTIMELE JOBURI