Articole

Caut Angajator
Incepe cariera cu Discover – programul global creat de Vodafone!

Discover consta intr-o succesiune de rotatii in diferite departamente, pe parcursul carora te familiarizezi cu activitatea acestora, primesti responsabilitati si rezolvi sarcini, fiind integrat in echipele respective.

Your future is exciting! Ready to kick-start your career in IT&C? Join Vodafone Group!

If you have recently graduated or you are preparing for this moment, you are probably thinking about how will your career look like, what is the most suitable job for you and how can you best prepare to land your dream job. Group Technology Discover programme is a one-year programme helping you explore different opportunities within the technology field and working with key technologies of the future in both Network &...

TOP 10 cei mai doriti angajatori de catre studenti in 2017. Cum vor evolua preferintele pentru 2018?

Studiul “Cei mai doriti angajatori”, dezvoltat si desfasurat anual de compania Catalyst Solutions este cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Programe pentru Studenti si Absolventi in Cluj – Napoca!

Esti din Cluj si esti in cautarea unei experiente de neuitat pentru cariera ta? Aplica la unul dintre cele mai tari programe de Internship, Trainee si Programe Graduate pe Hipo.ro.

20 de programe de Internship si Trainee la HeidelbergCement Romania

In cei 20 ani de cand este prezenta in Romania, compania HeidelbergCement s-a implicat activ in educatia tinerilor, printr-o serie de programe de formare. Multi dintre cei care s-au alaturat programelor de internship si trainee au devenit angajati in cadrul companiei.

16 pozitii de internship disponibile in cadrul JTI Romania

What do you think about an internship in a company certified for the fifth year in a row as a Top Employer Romania and Europe? 16 available positions cover various areas such as: corporate affairs & communication, trade marketing, data management, sales support operations, IT, treasury & accounting, human resources, production, engineering, continuous improvement, PPO.

GraduatE.ON – Propunerea noastră pentru tinerii absolvenți

Anul acesta programul oferă 16 posturi pentru care căutăm studenți (ultimul an), absolvenți sau masteranzi în domeniile Inginerie, Economie și Resurse Umane, cu rezultate bune, cu interese și activități extra curriculare (organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice) și cunoștințe bune de limba engleză.

Cele mai faine Universitati din Romania sustin Internship & Trainee Marathon 2018

Cel mai mare Maraton al Programelor de Internship & Trainee impreuna cu cele mai mai faine Universitati din Romania, sustin integrarea studentilor si a absolventilor ciclului de licenta sau masterat pe piata fortei de munca din Romania.

Cele mai cool programe de internship si trainee s-au inscris in Internship&Trainee Marathon. Alege-l pe cel care ti se potriveste

Alege dintre cele peste 1200 de Programe de Internship&Trainee si Stagii de Practica pe cel care ti se potriveste! Scapa de grija perioadei de practica intrand in cursa maratonului Internship&Trainee 2018. Companii renumite ti-au pregatit experiente de neuitat.

Teambuilding-urile ONG-ului tau merita premiul oferit de Top Talents Romania!

Este bine stiut fapul ca ONG-urile studentesti din Romania aduna, in fiecare an, oameni minunati si cu dorinta de autodepasire. Tocmai de aceea, echipa Top Talents Romania vine cu o provocare pentru membrii ONG-urilor studentesti din tara. Afla despre ce este vorba!