In Lumea Carrefour, e usor sa-ti scrii povestea!




Ce inseamna sa lucrezi pentru Carrefour, unul dintre cei mai mari si atractivi angajatori din retailul romanesc si european? Iti putem povesti despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspat, despre mediul si conditiile de lucru, flexibilitatea, stabilitatea si dezvoltarea profesionala de care se bucura cei care lucreaza alaturi de noi, dar cel mai bine afli toate astea direct de la colegii nostri din magazine:

Ionut, manager de magazin In supermarket, te invita intr-o calatorie frumoasa prin 13 orase si 20 de magazine;
 

Bogdan, coleg de baza la Decoratiuni si portarul echipei FC Carrefour, crede ca pasiunile se pot Imbina, iar colegii Iti vor fi mereu alaturi;

Doamna Gica de la brutaria Mega Mall ne arata tuturor ca niciodata nu-i prea tarziu sa invatam o noua meserie si chiar sa devenim buni in ceea ce facem;

Luis, cel mai tanar roller din Carrefour vorbeste despre scoala, prieteni, dar si despre emotia primului job... la doar 17 ani.

„Piata muncii din Romania a intrat intr-o noua era. Angajatii şi angajatorii au devenit parteneri. Carrefour aplica cu succes programe de retentie a angajatilor prin instrumente precum reconversia profesionala sau oportunitatile si beneficiile de care se bucura la tot pasul. Povestile prezentate de colegii nostri in cadrul campaniei sunt exemple personale care ne surprind placut si care merita toata admiratia. Le Impartasim cu mare drag si ii invitam pe cei interesati de o cariera in domeniul retailului sa ni se alature. La noi, e usor sa-ti scrii povestea!” – Ana Krasovski, Director Resurse Umane Carrefour Romania.



Cu peste 300 de magazine si peste 17.000 de angajati, Carrefour este unul dintre cei mai atractivi angajatori din Europa si din Romania conform studiului trendence Graduate Barometer 2016, la care au participat peste 300.000 de absolventi, studenti si tineri profesionisti din Europa, dintre care 13.000 din Romania. Succesul se bazeaza, in primul rand, pe competenta, curajul si determinarea angajatilor.

Descopera joburile pentru care cautam colegi sau programul nostru de internship platit C4Yourself, in departamentele: Achizitii, Logistica, Financiar, Marketing, Calitate, Resurse Umane.

Hai in lumeacarrefour.ro si afla mai multe despre noi!


***
Despre Carrefour:


Cu peste 10.100 de magazine In 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu In Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
In Romania, Grupul Carrefour numara 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 220 supermarketuri (205 magazine 'Market' si 16 magazine'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI