HackTM 2017 - O nouă ediție a maratonului de programare de la Timișoara



HackTM 2017 - O nouă ediție a maratonului de programare de la Timișoara

 

Maratonul de programare HackTM, cel mai important eveniment de acest gen din sud-estul Europei, a ajuns la cea de-a patra ediÈ›ie. Evenimentul organizat de AsociaÈ›ia Banat IT È™i TimiÈ™oara Startup Hub, dedicat pasionaÈ›iilor de tehnologie din România, dar È™i din Europa, va găzdui anul acesta peste 300 de participanÈ›i. Hackatonul de software È™i hardware se va desfășura în perioada 26 - 28 mai 2017 în TimiÈ™oara.


Evenimentul se adresează tuturor persoanelor pasionate de IT, atât celor deja activi în domeniu, cât È™i studenÈ›ilor È™i elevilor. ParticipanÈ›ii vor lucra în echipe È™i vor dezvolta sub îndrumarea mentorilor HackTM proiecte inovatoare.
 

Fiind un hackathon deschis, se încurajează idei   de proiecte care să testeze abilitățile de programare È™i de design ale participanÈ›iilor. Iar pentru a le recompensa eforturile, echipa HackTM alături de sponsori a pregătit o serie de premii a căror valoare totală depășeÈ™te 10.000 ‎€.

Desfășurarea efectivă a componentei de hackathon va însuma o durată de 50 de ore de activități creative, timp în care echipele înscrise îÈ™i vor dezvolta proiectele.

 

EdiÈ›ia de anul acesta va debuta cu conferinÈ›a HackTalks, un sub-eveniment HackTM, în cadrul căruia speakeri È™i experÈ›i, invitaÈ›i din È›ară È™i străinătate, vor aborda subiecte din zona noutăților tehnologice È™i a practicilor care pot creÈ™te succesul afacerilor din domeniul IT.

Evenimentul se va încheia cu premierea celor mai originale proiecte în urma evaluărilor realizate de către jurii specializate È™i alegerea proiectului care va fi desemnat ca mare câÈ™tigător al HackTM 2017.

 

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul hacktm.ro sau pagina de Facebook HackTM.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania