Unlock your passion. Find your career!




Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER)
este asociatia studenteasca ce aduce la un loc tineri entuziasti si dedicati, care pun pasiune in tot ceea ce realizeaza, avand o traditie de 18 ani si bucurandu-se in prezent de 190 de proiecte implementate ce au influentat pozitiv 10.000 de studenti.

In aceasta primavara ASER da startul primului proiect de orientare in cariera si anume, Akademics, care iti ofera sansa de a te dezvolta atat in plan personal, cat si profesional, astfel incat sa realizezi ce cariera ti se potriveste si cum sa iti evidentiezi valorile.

Structura proiectului, care parcurge trei etape, cea de autocunoastere, vizite in companii, apoi sedinte de consiliere, a fost organizata pentru a-ti oferi sansa de a te autocunoaste, a te orienta in cariera si de a reusi sa iti setezi principalele obiective, pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Astfel, in etapa de autocunoastere, proiectul nostru iti ofera oportunitatea de a invata sa te descoperi si de a interactiona cu unii dintre cei mai buni speakeri. Dupa aceasta experienta, in urma careia vei sti care sunt principalele tale abilitati si obiective, vei avea ocazia de a participa la cea de-a doua etapa si anume, Open Days, unde vei putea intra in contact cu membrii companiilor si vei capata noi cunostinte despre domeniile in care activeaza acestia. Va urma apoi cea de-a treia etapa, care consta in sedintele de consiliere in care vei avea parte de o auto-evaluare si vei reusi sa iti creionezi viitoarele interese si prioritati, astfel incat sa iti gasesti cariera dorita.

La sfarsitul proiectului Akademics, dupa ce vei avea obiectivele setate si o imagine ampla asupra viitorului tau profesional, vei putea participa la festivitatea de incheiere unde iti vom oferi o diploma de participare impreuna cu nenumarate experiente practice.

Indrazneste sa descoperi ce te pasioneaza si ce cariera ti se potriveste. Inscrie-te in proiectul Akademics pe www.akademics.aser.ro  pana pe 24 februarie!

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania