​Programeaza-ti viitorul!


Incepand cu data de 26 martie 2016, ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania - organizeaza cea de-a II-a editie a proiectului ITprenor, proiect ce a aparut ca raspuns la nevoia studentilor pasionati de tehnologie de a cunoaste domeniul antreprenoriatului.
 
ITprenor se desfasoara in perioada 26 martie - 15 aprilie si debuteaza cu un Hackathon, ce va avea loc in data de 26 martie, incepand cu ora 17:00, la We Love Digital ((Bulevardul Dacia, Nr 30, Sector 1, Bucuresti – Cladirea Mecano, Etajul 2). Evenimentul va lua forma unui maraton de programare de 24 de ore, in care participantii vor lucra la ideile lor de aplicatii, urmand ca, la finalul acestuia, sa aiba construit un MVP (Minimum Viable Product).
 
Urmatoarea etapa o constituie workshopurile si trainingurile, precum UX Design, Monetizarea aplicatiei si How to PITCH, de care vor beneficia cele mai bune 10 echipe. Acestea vor avea acces la traineri din domeniul IT, dar si din cel al antreprenoriatului, iar experienta lor nu va fi doar la nivel teoretic, ci si practic.
 
Learning Days se desfasoara in perioada 1-2 aprilie si contine o serie de traininguri, prin care participantii vor dobandi cunostinte din domeniul vanzarilor si al marketingului, ce le vor fi utile în abordarea posibililor utilizatori si in construirea strategiei de promovare. Acestia vor avea o experienta completa de invatare in domeniul antreprenoriatului în IT, asa ca vor beneficia de un training pe BMC (Business Model Canvas), care le va aduce cunostintele necesare construirii propriului lor plan de afaceri.
 
Etapa finala a proiectului, Pitch-ul, avand loc pe 15 aprilie 2016, reprezinta momentul in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa-si prezinte, atat MVP-ul, cat si planul de afaceri, in fata unui board de posibili investitori. Acestia vor primi feedback din partea unor persoane avizate din domeniul IT si cel al antreprenoriatului.
Lasa-te ghidat de pasiune si vino singur sau impreuna cu echipa ta si programeaza-ti viitorul!

Inscrie-te pana pe 24 martie!

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER
 
ASER este un ONG studentesc infiintat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI