​AEGEE-Bucuresti recruteaza. Hai si tu!


 Ai auzit ca AEGEE iti vizeaza pasaportul european spre HR, PR si Fundraising?

Daca iti face cu ochiul vreunul din aceste domenii, te asteptam sa calatoresti impreuna cu noi pe un drum european plin de proiecte interesante. Inarmeaza-te cu motivatie si curaj si vino incepand cu Luni, 28 septembrie in ASE la Targul ONG-urilor Studentesti sa ne cunosti. Pregateste-te sa intalnesti oameni faini, cum ne place noua sa spunem si open-minded! Cu siguranta te vei simti in scurt timp de-al casei.

AEGEE-Bucuresti te va ajuta sa-ti cunosti drepturile de student european si te va trimite in cea mai frumoasa exprienta a acestor ani. Daca vrei sa iti pui creativitatea la incercare, alatura-te echipei noastre care a pregatit pentru tine activitati interactive si distractive. Convinge-te singur ca aici este locul in care iti vei face prieteni noi, dar te vei dezvolta de asemenea, personal si profesional. Da putina culoare anilor de studentie cu AEGEE-Bucuresti!

AEGEE-Bucuresti a participat si la Zilele Culturale ADfel, proiect organizat de IQads pe 21-23 septembrie in Fabrica cu multe activitati interactive si haioase! Daca nu ai trecut pe acolo sa ne cunosti, nu-ti face griji! Mai ai cel putin inca doua sanse: incepand de luni, 28 septembrie ne gasesti la standul din ASE sau pe 8 octombrie la prima editie a evenimentului Noaptea ONG-urilor studentesti ! Ne vedem acolo!

Daca te-am convins, poti completa Formularul de inscriere pentru a intra in pana pe 11 octombrie!

Urmareste-ne si pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii si nu ezita sa ne contactezi pentru intrebari!
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI