Tu cum te pregatesti pentru interviu?

 
interviuStim cu totii ca interviul ramane astazi una dintre cele mai folosite metode de selectie.  Si desi stim cu totii ce presupune, prima impresie se face doar o data. Iti venim in ajutor cu o parere despre lucrurile pe care noi,  DB Global Technology, le apreciem cand le vedem in cadrul interviurilor de angajare.

interviuVom alege sa nu ne concentram pe clasicele  „ai grija cum te imbraci” sau „vino la timp” –  desi sunt foarte importante – considerand ca maturitatea pietei ar beneficia mai bine de un plus de valoare in atitudine, avand evidentul in minte deja.
 
interviuFii informat. Mergi la intalnire cunoscand numele intervievatorului. Daca ai acces la LinkedIn,  aflarea catorva informatii de baza este foarte simpla. Chiar daca nu le vei folosi pe toate, sentimentul de siguranta te va ajuta. De altfel, cunoasterea informatiilor publice despre companie este la fel de utila. Este important sa stii pentru ce companie te prezinti la interviu, iar specialistii nostri in recrutare isi vor da seama usor daca interesul tau este unul real.

 


Ghidul complet de Interviuri Hipo.ro

Descarca GRATUIT pdf-ul si afla in doar 30 de minute:

 
  • cum sa te pregatesti pentru interviul individual
  • cum te pregatesti pentru interviul cu managerul
  • sfaturi pentru interviul de grup;
  • intrebari si raspunsuri la interviu;
  • multe altele.

Descarca Ghidul PDF »
  
interviu
 Fii autentic. Timpul este o resursa importanta pentru toti, prin urmare nu  vrei sa distorsionezi pozitiv imaginea  pentru a obtine job-ul doar ca in cateva luni sa descoperi ca nu te potrivesti. Vorbeste sincer despre tine si experienta ta, nu-ti fie teama sa iti recunosti punctele ce pot fi imbunatatite si pune in valoare ceea ce te caracterizeaza. Persoana din fata ta isi va da seama daca esti ‚a good fit’. Din experienta proceselor de recrutare pe care le-am desfasurat pana acum, este mai bine sa nu obtii job-ul si sa fii tu insuti decat sa il obtii, dar sa nu te simti bine in echipa sau in organizatie. Daca intr-adevar esti potrivit, iar organizatia poate sa incadreze profilul tau in echipa, atunci o va face. Gandeste-te la un joc de puzzle :)
 
interviu Intreaba. Fii curios. Intelege rolul pozitiei in companie si in strategia  care iti  este prezentata. Specialistii in recrutare ai DB Global Technology aprecieaza deseori un candidat care se intereseaza mai intai de cum poate aduce un plus de valoare companiei si siesi, mai mult decat de cuprinsul pachetului de beneficii. Pentru ca organizatia creste, la fel se intampla si cu oamenii ei – astfel, pentru ca sentimentul de satisfactie a propriei munci va fi important pentru tine ca si viitor angajat, iti recomandam sa intelegi implicatiile rolului, dincolo de activitatile de zi cu zi.
 
interviu Play hard, but be fair. Desi ti se deschide o noua usa, gandeste-te la ce mesaj transmiti atunci cand vorbesti  de actualul angajator. Vrem sa stim adevarul si motivele pentru care iti doresti o schimbare, astfel incat sa ne dam seama daca le putem indeplini.
 
interviuCalitatea input-ului determina output-ul. Din experienta interviului ramane ceea ce alegi sa implici.  Desi pregatirea recruiter-ului are un aport la fel de semnificativ, intrebarea pe care ti-o adresam astazi este:
 
Tu cum te pregatesti pentru un interviu? 
 
Esti curios sa afli cum decurge un interviu cu reprezentantii companiei DB Global Technology? Intra pe platforma targului de cariera, descopera proiectele noastre si tehnologiile pe care le folosim si aplica la una din pozitiile deschise.
 
Echipa DB Global Technology

interviu

Citeste si: 

Va recomandam si:

Esti tanar si iti cauti un job cool? 800 de oportunitati de cariera pentru tine la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?