EY Romania angajeaza 70 de absolventi pentru departamentele de Audit, Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Tranzactii

Primavara aduce vesti bune pentru absolventii interesati sa lucreze in departamentele de Audit, Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Tranzactii. Acestia pot aplica pentru un loc de munca in cadrul EY Romania, pe parcursul celor 2 luni de recrutare online.

Te poti intalni cu EY Romania la Angajatori de TOP Timisoara, pe 14 martie, la Centrul Regional de Afaceri, unde reprezentantii companiei vor sustine un workshop despre A journey into tax consultancy and external audit sau in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, pe 4 aprilie, la Sala Palatului, la workshop-ul Audit and Taxes - discover a fresh mindset.

Juniori selectati se vor alatura echipei de 500 de angajati in septembrie, in cele 5 birouri din tara si din Republica Moldova.

Campania de recrutare din primavara este ocazia perfecta pe care tinerii sa o fructifice in calitate de potentiali candidati ai EY. Este perioada in care deschidem portile, organizam si participam la numeroase evenimente, studii de caz, ateliere, zile EY la sediu si in universitati. Interactiunea dintre companie si viitorii sai angajati este acum la cote maxime: pe langa promovarea propriu-zisa, interactionam foarte mult, in mod direct, cu viitorii nostri angajati provocandu-i sa gaseasca solutii inovatoare la studiile noastre de caz, sa descopere prin joc abilitatile necesare muncii in echipa, comunicarea eficienta, negocierea, abilitatile de prezentare, etc.

                                                                                                                    Andreea Mihnea, director resurse umane, EY Romania

Beneficiul principal al celor care se alatura echipei EY Romania este experienta accelerata de crestere personala si dezvoltare profesionala pe care o vor putea valorifa in interiorul organizatiei. De asemenea, EY ofera posibilitatea noilor angajati de a participa in programe internationale de certificare ACCA, ACA, CFA.

EY Romania furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Cei 500 de angajati lucreaza in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI