Seminar - Cum sa pescuiesti un JOB cat ai zice peste?

Draga prietene,

 

Iti scriu cateva cuvinte pentru ca stiu ca te intereseaza sa identifici o cale catre succes, stiu ca te gandesti macar dincand in cand la viitor, imaginandu-ti implinirea pe toate planurile.

Dat fiind faptul ca, mai devreme sau mai tarziu, te vei afla in postura de a dori (sau a trebui) sa cauti un loc de munca, ne-am gandit ca informatiile pe care ti le prezentam in cadrul seminarului “Cum sa pescuiesti un JOB cat ai zice peste?” iti sunt necesare.

Nu venim sa iti prezentam reguli stricte pe care sa le urmezi, nici sa iti spunem ce TREBUIE sa faci, ci doar sa te familiarizam cu ceea ce se intampla in “culisele recrutorului”.

De ce? Pentru ca doar cunoscand aceste lucruri ai sanse crescute de reusita, iar ceea ce ti-ai imaginat se poate implini mai usor.

Ce zici, te intereseaza?

 

Sa iti mai povestesc cate ceva…..

 

Trainer: Monica Rosu, Consultant Marketing/HR, Trainer autorizat CNFPA – Marketing si Personal Branding

Despre trainer as putea sa iti spun ca este un om ca si tine, doar ca a trecut prin mai multe interviuri atat in calitate de candidat cat si de recrutor. Absolventa a facultatii de marketing si a unui masterat in acelasi domeniu, cu o experienta de lucru atat in tara cat si in afara ei, manifesta o dorinta fantastica de a incuraja pe cei din jurul sau si a crea o lume mai buna de care sa ne bucuram cu totii aplicand notiuni de marketing in viata personala si profesionala. Oare care ar fi diferenta intre o persoana care lucreaza in vanzari (si are de vandut un produs sau un serviciu) si tine care te duci sa vinzi abilitatile si competentele pe care le detii unui recrutor in schimbul unui loc de munca? Si atunci vin si te intreb:

Tu stii cum sa te vinzi?

 

Invitat: Angela Sabaru, Consilier Management RU, Joint HR

Invitatul special este Angela Sabaru, Consilier management RU, cu 15 de activitate in acest domeniu, absolventa a unei facultati cu profil chimie-fizica, alteia cu profil sociologie- psihologie si a unui masterat in Managementul Organizational al Resurselor Umane. Angela a lucrat in mai multe tipuri de firme, dar si in mai multe tipuri de departamente, a lucrat in vanzari, in administrativ-operational si ... in “HR”.

Din 2012, Angela a ales calea antreprenoriatului, este un HR - colaborator extern.

In cadrul firmei ei, S.C. Joint HR S.R.L., ea ofera consultanta in domeniu “oamenilor si sistemelor” atat clientilor din zona business cat si persoanelor fizice ce urmaresc sa identifice si sa ocupe un loc de munca.

 

Impreuna am decis sa iti  prezentam si ultimele noutati in domeniu HR. Daca vrei sa le afli si tu, “Cum sa pescuiesti un JOB cat ai zice peste?”, te asteptam in “culisele recrutorului” la intersectia dintre “Strada Sperantei” si “Bulevardul Viitorului” sau mai precis in cadrul Universiatii Romano-Americane.

 

In “carligul unditei tale” s-ar putea prinde un premiu dintre cele puse in joc.

 

Partenerii nostri sunt: Hipo.Ro, CCOC, SC-URA,  Joint HR

 

Inscriere:

Pentru participare tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email catre organizatorul acestui eveniment: Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera al Univeristatii Romano-Americane la adresa: ccoc@rau.ro, specificand numele tau si telefonul.

 

Data:              5.03.2012

Ora:                15:00 – 17:00

Sala:               017 parter

Adresa :         Universitatea Romano-Americana, Bd. Expozitiei, Nr.1B, Sector 1, 012101 Bucuresti

 

Mi-ar placea ca acest seminar sa reprezinte impulsul catre debutul tau pe piata muncii, un debut care sa te poarte apoi catre o cariera de SUCCES!

 

Monica Rosu

Consultant Marketing

Trainer autorizat CNFPA - Marketing /Personal Branding  -

Web: http://monicarosu.wordpress.com

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania