Au inceput recrutarile in AEGEE-Bucuresti!

În perioada 17 februarie-6 martie 2014, AsociaÈ›ia StudenÈ›ilor Europeni AEGEE-BucureÈ™ti îÈ™i deschide încă o dată porÈ›ile pentru toÈ›i studenÈ›ii dornici să se dezvolte atât pe plan personal, cât È™i pe plan profesional, având ocazia să preia iniÈ›iativa, să coordoneze proiecte, să participe la evenimente È™i traininguri, locale sau europene.

Printre cele mai importante proiecte ale AEGEE-BucureÈ™ti se numără The Power of Words, Quest-iunea Bucuresti, H.E.D., Summer È™i Winter Universities (Åžcoli de vară organizate de una din localele AEGEE din Europa unde ne distrăm, învăţăm, ne dezvoltăm noi abilităţi,  călătorim ÅŸi ne facem prieteni). Toate activitățile noastre au la bază valori precum spiritul de echipă, responsabilitatea È™i comunicarea interculturală.

Pe plan individual, odată devenit membru activ, ai È™ansa de a transforma o idee proprie într-un proiect de succes, fapt care face din AEGEE-Bucuresti un mediu ideal pentru dezvoltarea abilităților de leadership, a simÈ›ului răspunderii È™i al organizării eficiente a timpului.

Prezentă pe plan european încă din 1997, AEGEE-BucureÈ™ti este una dintre cele 200 de filiale ale AEGEE-Europe, răspândite în 40 de țări din Europa. Atât la nivel european, cât ÅŸi la nivel local, organizăm schimburi culturale, È™coli de vară, conferinÈ›e, sesiuni de networking, dezbateri È™i multe alte proiecte cu impact.  

AEGEE e poarta ta către Europa! Înscrie-te ÅŸi vei avea o S.U.per vară!

Completează aici formularul de înscriere, iar apoi ne vedem la interviu.

Pentru mai multe informații accesează site-ul nostru: www.aegee-bucuresti.ro sau trimite-ne un e-mail la adresa bucuresti@aegee.org.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania