10 motive sa pleci intr-un internship international prin AIESEC

1. „Primesti ajutor din partea AIESEC Romania pentru ati gasi un internship si din partea AIESEC din tara gazda pe toata perioda internship-lui.” (Roland, Elvetia)

2. „Experimentezi o cultura noua, descoperi valorile unei societati noi si iti largesti orizonturile traind intr-o alta tara si interactionand cu oameni din cultura lor.” (Alin, Tunisia)

3. „Un grup de oameni te asteapta la aeroport, bucurosi sa te intampine si sa te conduca in noua ta casa, chiar si in mijlocul noptii.” (Mihai, Canada)

4. „Primesti pregatire culturala inainte de plecare, dar si in tara unde alegi sa faci internship-ul.” (Simona, Columbia)

5. „Lucrezi intr-un mediu placut si multicultural pentru ca exista alti interni din diferite colturi ale lumii cu care lucrezi in aceeasi echipa in cadrul internship-lui.” (Adriana, Belgia)

6. „Ai timp pentru a calatori si a vizita orase si monumente, amintiri de pastrat o viata intreaga.” (Cristiana, Cehia)

7. „Intalnesti oameni din diferite colturi ale lumii, iar dupa o perioada de 6 luni petrecuta impreuna devii prieteni.” (Oana, Cehia)

8. „Internship-urile AIESEC ofera experienta de a intelege cum este sa lucrezi cu persoane de pe alte continente, care sunt barierele si ce mod de lucru abordeaza.” (Ovidiu, India)

9. „Posibilitatea de a privi din perspective diferite asupra cum se fac lucrurile in diverse domenii si posibilitatea de a te putea intoarce in Romania si implementa sau imbunatati.” (Florin, Cehia)

10. „Un internship in strainatate este o cale sigura spre angajare, tinand cont ca companiile acorda o atentie deosebita capacitatii de adaptare la un mediu si situatii noi.” (Ana, Slovacia)


-----------
Global Internship Program

Scopul programului este de a dezvolta potentialul de leadership al tinerilor romani prin oportunitatea de a lucra intr-un mediu multicultural, in una din cele 124 tari si teritorii in care AIESEC este prezent, pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 18 luni.

Programul ofera tinerilor o experienta usor diferita de ceea ce au intalnit pana acum, pentru a invata ceea ce nu au invatat la scoala sau in mediul de lucru pe care l-au avut pana acum. Astfel AIESEC ofera viitoarei generatii, de angajatori si angajati, perspective globale, spirit antreprenorial, experienta profesionala in companii, organizatii si institute internationale in domenii precum: educatie, marketing, management, IT sau inginerie si constientizarea valorilor personale, ce duc la formarea tanarului ca individ in societatea romaneasca.

Acest program ti se potriveste daca:

- esti student;
- ai absolvit de curand orice forma de invatamant (maxim 2 ani);
- vorbesti engleza la un nivel avandat;
- esti dornic de a lucra intr-un mediu international;
 

Va recomandam si:

Zile Libere 2021 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI