TeamNet International: 150 de noi locuri de munca in 2014

Grupul TeamNet International, format din TeamNet, TeamNet Dedalus, TeamNet Engineering si Ymens doreste sa angajeaza anul acesta 150 de persoane, iar pana in 2016 sa atinga o cifra de afaceri de 100 mil euro.

Grupul si-a propus ca, in urmatorii 5 ani, proiectele derulate in strainatate sa genereze 40% din afaceri. TeamNet international deruleaza la momentul actual proiecte in 10 tari si are 4 birouri in afara Romaniei in Bruxelles, Chisinau, Belgrad si Istanbul.

Compania a fost infiintata in anul 2001 de catre patru tineri informaticieni din Ploiesti. Aceasta este specializata in servicii de dezvoltare software si consultanta in domeniul IT. TeamNet Dedalus ofera solutii IT in domeniul medical, TeamNet Engineering se ocupa de managementul deseurilor, al apelor, iar Ymens  este furnizor de cloud. Cele trei companii au fost lansate in ultimii doi ani, in prezent reprezentand mai putin de 10% din cifra de afaceri a grupului. Pe viitor acestea planuiesc insa sa se dezvolte si sa ajunga la venituri de peste 30 mil de euro.

In prezent grupul TeamNet are aproximativ 600 de angajati, 30-40 dintre acestia lucrand la birourile din strainatate.

Daca esti student, TeamNet International ofera studentilor cu profil tehnic, economic sau umanist posibilitatea de a lua parte la programele academice ale companiei: Opinion Mining & Big Data, Sky Sensor si Autonomous UAVs.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI