Europol face angajari pe salarii de minimum 4.500 Euro

EUROPOL (Oficiul de Politie al Uniunii Europene) face angajari la Haga. Indiferent de postul pentru care aplica, candidatii trebuie sa demonstreze ca vorbesc fluent 2 limbi ale Uniunii Europene.

EUROPOL cauta candidati cu cunostinte temeinice de ITIL si cu minimum 5 ani experienta in medii ITC, in calitate de Service Manager pentru job-ul de ICT Service Manager. Luand in calcul indemnizatia de expat si cele pentru copil sau casa, persoana angajata pe acest post va castiga aproximativ 7.000 Euro lunar.  Mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate gasiti aici.

Pentru postul de Senior Specialist – ICT Infrastructure Middleware, candidatii trebuie sa fi absolvit o facultate cu profil IT si sa aiba o experienta in domeniu de minimum 4 ani.  Aflati cerintele postului aici.  Salariul net lunar oferit pentru acest post incepe de la 4.500 Euro, insa poate urca pana la 6.300 Euro cu indemnizatiile mentionate anterior.

La aproximativ 6.000 Euro poate ajunge si salariul persoanei care va fi angajata pe postul de Mobility and Microsoft Domain Specialist. Aceasta trebuie sa aiba cunostinte solide despre cele mai noi sisteme de operare Microsot si despre securitatea acestora. Aflati criteriile de eligibilitate aici.

Un alt post scos la concurs de EUROPOL este cel de Enterprise Business Architect. Pentru a putea candida, trebuie sa fi absolvit o facultate cu una dintre urmatoarele specializari: Administrarea Afacerilor, Economie sau Automatica si sa aiba minimum 9 ani de experienta relevanta in ICT. Mai multe detalii aici.

Detalii despre posturile vacante si datele limita de aplicare gasiti pe pagina de Cariera EUROPOL.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI