Transforma creativitatea in business: Antreprenor in Industrii Creative

Daca esti interesat de arta, fotografie, muzica, film, teatru, design sau orice al domeniu din insustriile creative, esti asteptat marti, 17 decembrie 2013, incepana cu ora 10.00, la conferinta “Antreprenor in Industrii Creative”, ultimul eveniment al proiectului national “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative”.

Conform celui mai recent studiu realizat in cadrul proiectului www.crestetalente.ro/-/studii-de-cercetare, 5,93% din PIB-ul Romania provine din proiecte creative si culturale, care produc 100.000 de locuri de munca si au o contributie economica mai mare sau comparabila cu turismul, restaurantele sau sectorul imobiliar.

Conferinta “Antreprenor in Industrii Creative” te pune la curent cu oportunitatile de finantare in domeniu si iti ofera un traseu de urmat pentru a porni un business in aceasta industrie, prin intermediul workshop-urilor tinute de experti din domeniul cultural si creativ.

Evenimentul are loc la noul sediu al Facultatii de Sociologie (Soseaua Panduri nr.90), intrarea este libera, dar inscrierea se face pe baza unui formular online disponibil aici. Formularele trebuie completate pana luni, 16 decembrie, la ora 23:59.

Poti downloada agenda completa a evenimentului de aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI