LeWeb 2013 Paris: The Next 10 Years

LeWeb, cea mai cunoscuta conferinta internationala dedicata antreprenorilor din mediul digital, a inceput la Paris.

Daca sunteti in cautare de metode care sa va propulseze afacerea, daca doriti sa castigati atentie din partea presei sau sa generati the next Big Idea, intre 10 si 12 decembrie aveti sansa sa intalniti cele mai importante persoane ale anului din domeniu. LeWeb este legat, in primul rand, de networking, oferind o sansa unica participantilor de a intalni clienti, colaboratori sau investitori pentru proiecte.

In cinstea celei de-a 10 aniversari LeWeb Paris, sunteti invitat sa priviti spre viitor si sa va imaginati "The Next 10 Years". Aducand la un loc inventatori tehnologici straluciti, vizionari si inovatori, aceasta tema va explora cateva segmente de piata (mobile, hardware, social, etc.) si potentiala directie in care vor evolua, dar va aborda si domeniul tehnologic in ansamblu, incercand sa schiteze viitorul mediului digital.

Daca va intrebati cum vor arata inovatiile in urmatorii ani luand in considerare capacitatile noastre creative, puteti gasi raspunsuri la una dintre sesiunile de comunicari din programul conferintei. De asemenea, puteti participa sau viziona live competitia Start-up, pentru a afla ce companie tanara va revolutiona lumea tehnologica.

Motivele pentru care trebuie sa luati parte la Le Web sunt multiple, insa cel mai important aspect sunt oamenii. Aici puteti gasi lista speakerilor updatata.

Puteti urmari live cea mai importanta conferinta din lumea web-ului pe http://live.leweb.co/ .

"Le Web nu este un eveniment, este o comunitate"

Loic Le Meur, organizator LeWeb

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI