Premii in valoare de 400.000 Euro pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile

Comisia Europeana sustine dezvoltatorii de aplicatii mobile si ofera burse in valoare totala de 400.000 Euro prin intermediul unui concurs organizat de Campus Party. Acesta este cel mai mare si mai ambitios festival de tehnologie din lume, gazduind si sprijinind 10.000 de tineri din intreaga Europa, hackeri, dezvoltatori, gameri, antreprenorilor si pasionati de tehnologie.

Timp de 5 zile, 100 de speakeri vor sustine peste 500 de ore de conferinte despre cele mai avansate tehnologii si despre modalitatile prin care le putem implementa pentru redefinirea societatii si culturi moderne.

Dezvoltatorii de aplicatii pentru telefoane mobile si tablete se pot inscrie pana pe 20 decembrie la una dintre cele doua sectiuni: Afaceri inteligente sau Orase inteligente.

La sectiunea Afaceri inteligente pot participa creatorii de aplicatii care au ca scop sustinerea antreprenorilor in dezvoltarea si coordonarea afacerilor intr-un mod cat mai eficient, dar si in dezvoltarea de produse si servicii inovative.

Pe de alta parte, aplicatiile inscrise la sectiunea Orase inteligente trebuie sa vizeze un management eficient al serviciilor urbane sau sa ofere solutii inovative pentru problemele cetatenilor.

In prima etapa a concursului se vor acorda 20 de premii in valoare de 2.800 Euro fiecare. Concurentii selectati pot participa la Campus Party 2014, desfasurat in Sao Paolo, unde se vor acorda, la fiecare dintre cele doua sectiuni, 6 premii in valoare totala de 200.000 Euro:

Premiul I - 75.000 Euro,
Premiul II -  40.000 Euro,
Premiul III - 20.000 Euro
Premiul Special pentru cel mai tanar dezvoltator de aplicatii - 5.000 Euro
Premiul Special pentru cea mai inovativa aplicatie - 5.000 Euro.

Se pot inscrie in competitie atat persoanele fizice, cat si micii antreprenori. Cele mai bune aplicatii vor fi alese de inginerii de la FI-WARE, proiect finantat de Uniunea Europeana, ce faciliteaza dezvoltarea si implementarea aplicatiilor. Scopul platformei este de a crea un ecosistem inovativ si sustenabil, care sa angreneze antreprenori, sponsori si dezvoltatori de aplicatii.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI