73.315 vizite dupa primele 3 zile ale evenimentului Angajatori de TOP Virtual

 

Saptamana aceasta, pana vineri 15 noiembrie, pe HiPo.ro are loc cea de-a doua editie a targului de joburi Angajatori de TOP Virtual. Dupa primele 3 zile ale evenimentului (11-13 noiembrie) au fost inregistrate 73.315 vizite, iar in ceea ce priveste provenienta candidatilor, top 10 orase din care acestia au accesat evenimentul, plaseaza pe prima pozitie Bucuresti, urmat de Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Evenimentul virtual Angajatori de TOP se desfasoara la nivel national, oferind astfel sansa candidatiilor din toata tara sa aplice la cele peste 3000 de joburi deschise de companii. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logare pe www.hipo.ro  vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara.

In plus, vizitatorii evenimentului virtual Angajatori de TOP au ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiilor participante si sa primeasca raspunsuri legate de joburile deschise in urmatoarea perioada si posibilitatile de dezvoltare din cadrul companiei. Prin intermediul solutiei de chat integrate in platforma virtuala Angajatori de TOP, candidatii pot discuta online cu specialisti in resurse umane si manageri de departament.

Zilele de discutii live cu reprezentantii companiilor sunt stabilite in functie de domeniul in care acestea activeaza, iar programul pentru urmatoarele doua zile este urmatorul:
-       Joi, 14 noiembrie - Domeniul Inginerie
-       Vineri, 15 noiembrie - Domeniul Financiar-Bancar


Companiile care au confirmat prezenta la aceasta editie virtuala Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in industrii precum:
1. IT&C 39%
2. Financiar-bancar 17%
3. Outsourcing 15%
4. Inginerie 7%
5. Recrutare 7%
6. Retail 7%
7. FMCG 4%
8. Automotive 2%
9. Consultanta 2%


Cateva dintre companiile prezente la editia virtuala Angajatori de TOP sunt: Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata, Vodafone Romania, Brainspotting, Renault Romania, Raiffeisen Bank, ROUTE 66, SCC Services, Veo Finances, Xerox, SNC Lavalin, Rewe Romania - Penny Market, Thales Systems, Amazon Development Center, Accenture, Global Remote Services, IBM, Optaros, ProCredit Bank, Adecco, BearingPoint, BeeNear, Bitdefender, Capgemini, Deutsche Bank Technology Center, Groupama Asigurari, Humangest, I.FUTURE, iCredit, Ipsos, L`Oréal Romania, Microchip Technology, Schneider Electric, National Instruments, NOBEL Telecom, Oracle Romania, PHI Partners, Societe Generale European Business Services, BCR, Luxoft Romania, Sparkware Technologies, Star Storage, P&G, Arctic, Dedeman, Stefanini, Succes Nic Com, Temenos.


Sunt cateva “ingrediente secrete” care fac din compania noastra unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania. Coca-Cola HBC Romania este lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania si se defineste prin pasiunea pentru excelenta si dorinta permanenta de a fi pe locul I. Performanta echipei noastre contribuie la cel mai cunoscut brand din lume, iar asta ne motiveaza zi de zi. Astfel, un job la Coca-Cola HBC inseamna deja un prim pas spre podium. Va incurajam sa accesati periodic site-ul pentru a afla noile oportunitati in cadrul companiei noastre.

Dorina Vancea, Recruitment Specialist, Coca-Cola HBC


La editia din aceasta toamna a targului Angajatori de Top, sper sa intalnim tineri profesionisti , bine pregatiti, cu cel putin un obiectiv de cariera pentru viitor. Pe cei care isi doresc  un mediu de lucru competitiv intr-un domeniu  safety critical ce sporeste siguranța și eficiența operațională a infrastructurii de transport îmbunătățind experiența pasagerilor la nivel mondial, ii asteptam sa ne viziteze la stand.

Oana Dina, Recruitment, Thales Romania

 

IBM Global Delivery Center, cu locaţii în Bucureşti şi Braşov, va beneficia de extinderea capacităţii forţei sale de muncă calificate prin crearea a câteva sute de locuri de muncă noi până la sfârşitul anului 2015, prin intermediul unui program nou de dezvoltare a afacerilor. Această investiţie este spijinită de iniţiativele Guvernului României în contextul promovării dezvoltării regionale prin crearea de noi locuri de muncă şi utilizarea tehnologiei IT de ultimă generaţie.

IBM, HR Team, IBM GDC Romania

 

Prin participarea la targul Angajatori de TOP cautam sa igasim noi colegi care sa faca parte din echipa ProCredit Bank, colegi care sa impartaseasca aceleasi valori ca si noi si care sa ne arate ca sunt entuziasti, ca doresc sa se implice in activitatea depusa, cu responsabilitate si lucrand la standarde etice inalte. Scopul final este acela ca intreaga noastra echipa sa inteleaga si sa sprijine demersul nostru de a oferi servicii la o calitate ridicata pentru clientii bancii.

Andreea Florescu, Sef Departament Resurse Umane, ProCredit Bank

 

Inca de la infiintare, suntem intr-o continua crestere. Pentru anul 2014, odata cu deschiderea unui nou birou comercial in Germania, estimam o crestere cu 20% a profesionistilor IT din cadrul companiei noastre, atat pentru biroul din Iasi cat si pentru cel din Timisoara. Cautam cu entuziasm noi talente in domeniul programarii NET, JAVA si Mobile si le oferim perspective de dezvoltare profesionala intr-un mediu de lucru la standarde internationale.

Anca Dumitriu, HR Manager, BeeNear

 

Participam la Targul Angajatori de Top cu o oferta variata, care se adreseaza candidatilor cu nivele de experienta si domenii de interes diferite. Ne bazam strategia de dezvoltare pe investitia in resursele umane, in profesionalizarea specialistilor in asigurari, contribuind astfel la cresterea nivelului pietei. Programul de Internship Academica si „Academia de Vanzari Groupama” sunt doar doua dintre programele prin care vom incerca sa facem asta.

Gabriel Chirvase, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari

 

Suntem multumiti de organizarea acestui eveniment si de resursele oferite,  de candidaturile pe care le primim si de candidatii pe care ii intalnim. ``Angajatori de TOP`` a putut atrage candidati ale caror profile le-am  valorificat in cadrul a numeroase proiecte, persoanele respective fiind propuse de catre recruiterii nostri clientilor si selectate de catre  acestia pentru pozitiile deschise. Asteptarile noastre sunt ca si pe viitor, la urmatoarele editii, acest eveniment sa se mentina la acelasi nivel.

Andreea Nichifor, Recruitment Manager, Humangest

 

Cultura Microchip este construita pe principiul ca angajatii sunt cei care determina valoarea companiei. De aici, interesul nostru este de a adauga echipei specialisti de valoare, concentrandu-ne eforturile pentru a atrage experti tehnici, dar si tineri cu potential de dezvoltare. In acest moment avem deschise 10 pozitii de ingineri cu experienta si 9 de internship, profilele de maxim interes pentru noi fiind cele de specialisti in proiectare, dezvoltare si suport Hardware si Software. Si in cadrul acestei editii a „Angajatori de TOP” vom fi prezenti cu specialisti din echipele tehnice pentru a discuta direct cu potentialii candidati despre oportunitatile de angajare si posibilitatile de dezvoltare.

Delia Chiricescu, Managing Director, Microchip Technology Romania

 

Oracle angajeaza tineri cu potential, fie ca sunt studenti, fie absolventi, precum si candidati cu experienta pe posturi variate, in centre regionale sau globale de servicii, cum sunt centrele de Presales, Development, Technical Support, Consulting, Global Finance, Oracle University, etc.. Pe parcursul procesului de selectie, cautam in fiecare candidat potentialul de crestere, dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional in cadrul acestor echipe. Atributele cheie la care ne asteptam de la candidati sunt setea de cunoastere, creativitatea, inovatia si pasiunea pentru business sau IT.

Lavinia Protopopescu, Senior Graduate Recruiter, Oracle

 

Stefanini este un partener cu traditie al Angajatori de Top. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne ofera posibilitatea de a ne intalni cu candidati pregatiti pentru care vom avea aproximativ 40 de posturi disponibile din zona suportului tehnic , specialisti pe infrastructura IT, QA Engineers si dezvoltatori pe C#, PHP, Java, .Net, iOS. Posturile sunt dedicate candidatilor in cautarea primului loc de munca, dar si profilelor senioare.

Oana Calcan, Recruiting EMEA Stefanini


In fiecare an, Angajatori de Top este unul dintre cele mai importante evenimente din zona de recrutare  pe agenda Luxoft Romania. Este o oportunitate excelenta de a interactiona cu potentiali candidati, de a le prezenta pozitiile deschise si proiectele pentru care recrutam. In prezent avem deschise 30 de pozitii pentru proiecte din zonele telecom, finance, automotive, dintre care 60% dedicate celor cu un nivel de experienta mediu si peste mediu, iar 40% sunt pentru cei aflati la inceput de cariera. La standul Luxoft vor veni si specialistii nostri, pentru a discuta pe larg despre provocarile pe care le presupune fiecare proiect.

Monica Vierița, HR&Operations Director, Luxoft Romania

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana vineri, 15 noiembrie.


Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.
Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI