ADVICE DĂ STARTUL LA RECRUTARE PENTRU TOATE DEPARTAMENTELE

Advice, prima organizaţie studenţeasca adresată pasionaţilor de industria creativă din ţară, a dat startul la înscrieri pentru toate departamentele.

Până pe 14 noiembrie, cei care doresc să aplice pentru un departament din cadrul asociației, pot accesa site-ul dedicat de recrutare www.cemistosuntastia.ro

Aici, următoarele departamente deschid porțile: Departamentul de Creație (Art directors, Copywriters, Crafts sau Multimedia: photo-video); Departamentul de PR&Media; Departamentul de HR (Human Resourches); Departamentul de Web Development; Departamentul de Sales.

După perioada de înscrieri, cei care vor fi selecționati sunt aşteptaţi la interviuri.  Apoi, timp de două săptămâni, cei care au trecut de interviuri participă la un program de mentorat reprezentat printr-o sesiune de prezentări, workshop-uri și aplicatii realizate împreună cu fiecare departament din cadrul asociației.

Odată încheiată această perioadă, “bobocii” au de pregătit o prezentare finală, aceștia sunt provocați să lucreze pe un brief real cu o aplicare reală pe o campanie ce are șansa să vadă lumina zile prin outdoor-urile din București, radio și presa scrisă.

Prezentarile finale vor fi jurizate de către membri Advice.

Față de anii anterior, Advice schimbă mecanismul de recrutare – dacă până acum cei care își doreau un loc în asociație aveau de rezolvat un formular elaborat, acum înscrierile se fac “la liber” – astfel participanții pot aplica cu ce consideră ei mai relevant: de la un simplu mail la trimitere de portofolii sau chiar un telefon “neobișnuit”.

Dorința noastră a fost să nu ne blocăm în proceduri și să-i lăsăm pe doritori să aplice așa cum își doresc. Important este să ne surprindă cu o aplicație neobișnuită, iar modalitatea prin care pot face acest lucru rămâne, bineînțeles, la alegerea lor.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI