ITFest revine la Bucuresti cu cea de-a saptea editie!

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunta inceperea celei de-a saptea editii a proiectului national ITFest, eveniment organizat pentru tinerii pasionati de IT din intreaga tara, care se va desfasura in perioada 15 -19 noiembrie 2013, in Bucuresti.

SiSC isi propune prin intermediul concursului ITFest sa vina si de aceasta data in ajutorul elevilor si studentilor pasionati de IT, oferindu-le oportunitati de dezvoltare si sansa de a se face remarcati prin cunostintele acumulate in acest domeniu, facilitand in acelasi timp legatura dintre participanti si companii renumite, precum Microsoft, Ubisoft,  IBM, People Centric si ACM.

                Tinerii care isi doresc sa participe la aceasta editie trebuie sa realizeze un proiect care sa se incadreze intr-una din urmatoarele categorii: Software Development, Game Development ,Web Development sau Windows 8 & Windows Phone, iar apoi sa trimita un demo completand formularul de pe http://itfest.sisc.ro pana pe 8 noiembrie. In prima parte a concursului, participantii selectionati isi vor prezenta proiectele care vor fi jurizate de specialisti in domeniu, urmand ca in a doua parte a concursului sa participe la un maraton de programare.

 

Participantii la categoria Windows 8 & Windows Phone isi vor prezenta proiectele si vor fi jurizati in cardul Hackathon Microsoft.

                Evenimentul din acest an este structurat astfel:

Ziua I(15 noiembrie) – Cocktail party cu ocazia deschiderii concursului

Ziua II (16 noiembrie) –    Prima parte a concursului: prezentarea proiectelor pe categorii

Ziua III (17 noiembrie) –    A doua parte a concursului: maraton de programare

Ziua IV (18 noiembrie)–  Workshopuri si conferinte; Open Day: zi de destindere a participantilor cu    jocuri si multe alte activitati

Ziua V(19 noimebrie)     –    Festivitatea de premiere

                Participantii pot intra in concurs individual sau pot forma echipe de maxim 2 persoane. In ceea ce ii priveste pe tinerii din afara Bucurestiului, acestia trebuie sa stie ca organizatorii ofera cazarea si masa gratuite pe toata durata evenimentului!

 

                Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizatie, nu ezitati sa accesati site-ul http://itfest.sisc.ro sau http://sisc.ro . De asemenea, puteti urmari actualizarile zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: http://www.facebook.com/it.fest.sisc

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI