Conecteaza-te la reteaua VIP Romania!

Organizația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte a început sesiunea de recrutare și pornește în căutarea studenților plini de inițiativă și dornici să se dezvolte personal și profesional. Mai mult decât atât, VIP România anunță anul acesta extinderea organizației, făcând primul pas pentru susținerea tinerilor din Cluj să își crească pasiunile și să își dezvolte abilitățile. O sesiune de recrutare are loc și la Cluj.

De 15 ani, VIP le dă ocazia membrilor să își creeze propriile oportunități, să învețe de la profesioniștii cu care intră în contact, să lucreze împreună cu oameni îndrăzneți la organizarea proiectelor și să ajute, astfel, și la dezvoltarea altor tineri.

În București, cele 4 comunități de sub umbrela organizației își așteaptă noii membri, venind în sprijinul dezvoltării acestora, oricare ar fi pasiunile lor.

Business Club oferă cadrul favorabil pentru cei care doresc să dobândească abilități de antreprenor. Intrând în contact cu mediul de afaceri românesc, vor învăța să pună bazele unui plan de afaceri de succes.

International Affairs este locul care reunește pasionații de diplomație. Provocarea pentru ei va veni din organizarea proiectelor interculturale, prin programul Tineret în Acțiune.

În Econosofia își vor cultiva dorința de dezvoltare iubitorii de macroeconomie, finanțe și banking. Aici vor intra în contact cu personalități din domeniu și își vor transforma propriile inițiative în realitate.

Leadership Development pornește în conturarea abilităților de lider a studenților. În cadrul proiectelor pe care le vor organiza, membrii se vor forma alături de oameni ce cred în schimbare.

Indiferent de comunitatea aleasă, membrii se pot implica în 6 departamente, familiarizându-se cu structura unei companii: Fundraising, Marketing, Public Relations, Human Resources, Financial și Online.

Pentru a aplica, intră pe www.vipromania.ro și completează formularul online, până pe 16 octombrie.

Studenții clujeni pot să aplice pe www.cluj.vipromania.ro.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI