L’Oréal Romania a lansat in luna august un nou program de Management Trainee: Commercial Excellence

L’Oréal Romania a lansat in luna august un nou program de Management Trainee pentru tinerii absolventi cu un minimum   de experienta in vanzari.

Principalul obiectiv al programului Commercial Excellence a fost acela de a identifica tineri talentati cu abilitati in zona de business si comercial si de a-i dezvolta pentru a prelua pozitii de management in cadrul Grupului. 

L’Oréal a cautat persoane proaspat absolvente de studii superioare (domeniu economic, comercial), cu experienta in vanzari de 6 luni - 2 ani, un avantaj reprezentand experienta anterioara in FMCG sau retail. Fluenta in limba engleza, permisul de conducere B si expunerea la mediu international sunt alte caracteristici dorite de la candidati.

L’Oréal ofera trainee-ului o serie de oportunitati si instrumente de dezvoltare, precum cele de mai jos:

1.      Cross functional and divisional mobility - experienta rotationala in diferite divizii si departamente. Astfel tu vei avea parte de o buna intelegere a fiecarui domeniu si iti vei forma o viziune de ansamblu asupra companiei. Vei avea ocazia sa descoperi mai multe departamente, de la vanzari la marketing sau logistica etc.

2.      Cross category mobility - experimentarea diferitelor categorii de produse, de la produse pentru ingrijirea fetei la produse de make-up. Beneficiul clar este intelegerea consumatorului din mai multe puncte de vedere. Expunerea la  situatii noi este o metoda foarte eficienta de dezvoltare. In astfel de situatii provocatoare iti gasesti motivatia sa te adaptezi si sa te asiguri ca vei avea success in acest mediu nou.

3.      Cross brand mobility - experimentarea diferitelor branduri ale companiei. Portofoliul L’Oréal Romania este compus astazi din 14 branduri, iar faptul ca ai ocazia sa le descoperi pe toate si sa iti insusesti caracteristici despre fiecare te va ajuta enorm in cadrul jobului. In plus, cross brand mobility sustine si activarea in diferite nivele de pozitionare aflate intr-un portofoliu.

4.      Increased job scope - se refera la o intelegere foarte buna a complexitatii job-ului. Un astfel de program te ajuta sa inveti cum sa asimilezi cunostintele mai repede si sa le folosesti in scopul de a avansa in cariera.   

5.      People management - in urma participarii la un program de Management Trainee, vei avea posibilitatea sa evoluezi. Pe parcursul experientei tale in L’Oréal vei invata si vei aplica stimularea si motivarea celorlalti pentru atingerea rezultatelor. Activitatile tale de management vor ajuta la crearea unei viziuni pentru intreg departamentul sau pentru orice alta echipa o conduci.  

6.      Mentoring - ca si Management Trainee vei avea ocazia sa interactionezi cu persoane ce au acumulat o experienta vasta in cadrul companiei si care iti pot facilita integrarea si dezvoltarea in cadrul companiei prin oferirea exemplului personal. Aceste sesiuni de mentoring ajuta la decodare mai facila a culturii companiei, si ofera suport si orientare in dezvoltarea ta profesionala.

 

Candidatii selectati in urma inscrierilor au participat la un Assessment Center unde au fost pregatite diverse studii de caz ce le-a permis sa exploreze problematici specifice pentru business. Dupa eveniment, au fost propuse pozitii full-time celor care s-au potrivit cel mai bine cu mediul de business si de lucru.

Aplicarile s-au realizat pe Hipo.ro pentru programul Commercial Excellence pana la data de 19 August, iar evenimentul a avut loc pe data de 23 August, doar cu candidatii selectati de catre echipa L’Oréal pentru a interactiona cu manageri din departamentele comerciale (Directori Comerciali, Channel Manageri, Key Accounts Managers) si resurse umane. Vei avea ocazia sa discuti chiar cu Country General Manager L’Oréal Romania: Domnul Gilles Antoine.

Programul Commercial Excellence va permite castigarea unei experiente valoroasa si exploatarea talentului in functie de fiecare misiune experimentata. 

 

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI