Sari peste hotare cu AIESEC Bucuresti!

Sari peste hotare cu AIESEC Bucuresti!

Programul Global Citizen dezvoltat de AIESEC Romania iti propune o alternativa la monotonie prin voluntariat. Accesibil tuturor tinerilor de pana la 31 de ani care vor sa se implice in voluntariat in afara tarii, programul este creat special pentru vacanța de vara, astfel participantul are libertatea de a-si alege cea mai convenabila perioada de timp pentru a pleca.

In fiecare vara, tinerii profita de acest program pentru a intra in reteaua AIESEC din 113 tari din lume, avand astfel acces la sute de oportunitati de voluntariat. Programul urmareste dezvoltarea abilitatilor de lider, o crestere a responsabilitatii sociale si a gradului de intelegere al altor culturi.

Global Citizen este impartit in mai multe domenii: Cultural (intelegere culturala si dezvoltarea comunitatilor, educatie non formala, limbi straine si tabere de vara), Health (HIV/AIDS), Human Rights (axat pe drepturile copiilor și ale femeilor), Environment (probleme de mediu) si NGO Development (antreprenoriat si sustenabilitate). Cei interesați pot vizualiza lista cu tarile participante la acest program accesând http://www.aiesecbucharest.ro/ser-2013-opportunities/ .

Perioada de voluntariat se încadrează între 6 și 8 săptămâni, iar taxa de participare este de 100 de euro, jumătate fiind achitată în momentul semnării contractului, iar cealaltă jumătate la găsirea unui proiect de voluntariat potrivit.

Te poţi înscrie pentru acest program de voluntariat pe site-ul AIESEC Bucureşti (http://www.aiesecbucharest.ro sau urmărește pagina de facebook Global Internships by AIESEC Romania: https://www.facebook.com/GlobalInternshipsByAIESECRomania) și pagina de Facebook AIESEC București: https://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page .

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI