„Ia-ti avantul in training!” - TOT Challenge

Proiectul national TOT Challenge, organizat de Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, se va desfasura in perioada 14 – 20 iulie 2013, in Bucuresti. Inscrierile pentru a treia editie au loc in perioada 10 – 23 iunie. Vor fi selectati 24 de tineri din toata tara, pasionati de educatie si training.

Obiectivul proiectului este de a forma tinerii ca viitori traineri. Participanii vor beneficia de cadrul optim pentru dezvoltarea abilitatilor necesare unui trainer, fiind indrumati de profesionisti in domeniu. Vor invata sa construiasca sesiuni de cursuri si prezentari memorabile, astfel incat sa fie apreciati si recunoscuti.

Proiectul doreste sa faca mai accesibil domeniul training-ului pentru noi, tinerii, ce avem inclusa aceasta arie profesionala in planurile de viitor. Deltaplanul, simbolul nostru, inseamna curaj pentru a zbura si pentru a iti asuma responsabilitatea alegerilor facute în drumul atingerii viselor tale.

ASPSE este o organizatie bidirecţionala, avand o puternica orientare catre proiecte, pe de o parte, iar pe de alta parte, o orientare catre problemele de reprezentare studenteasca, in chestiuni educationale la nivel naţional. Valorile ASPSE sunt PROFESIONALISMUL, PASIUNEA şi PRIETENIA.

Mesajul echipei TOT Challenge pentru tinerii participanți este: „Trebuie să știi că TOT Challenge te ajută să zbori, dar tu ești cel care manevrează deltaplanul și îl direcționează!”

Cei interesaţi de o carieră în training şi pasionaţi de acest domeniu se pot înscrie la adresa: www.totchallenge.ro

„Ia-ti avantul in training!”

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania