Scoala de vara HR Club Next Generation 2013 Editia a VII-a, 8-19 iulie 2013

Iti doresti o cariera in domeniul resurselor umane? Vrei sa inveti de la practicienii de resurse umane, consultantii si trainerii din marile companii romanesti si multinationale?

Crezi ca indeplinesti criteriile de mai jos? 
• Student in an terminal sau masterand, indraznet, energic si proactiv
• Un strop de experienta in domeniul resurselor umane, dobandita prin stagii de practica, voluntariat in asociatii studentesti si orice alte activitati extra-curriculare?
• Comunicativ si cu spirit de echipa
• Cunostinte bune de limba engleza si operare PC

Daca DA, te provocam sa iei parte la doua saptamani de seminarii si traininguri interactive sustinute de tutorii nostri.

Cand si unde? In perioada 8-19 iulie, de luni pana vineri, zilnic intre orele 9.00 - 18.00. Cursurile scolii de vara vor avea loc la sediul HR Club din Bucuresti..

Ce te costa? Nimic! Participarea la cursurile scolii de vara HR Club Next Generation este gratuita pentru cei 20 de studenti selectati sa ia parte la acest program.

Cum aplici? CV si Eseu care sa raspunda la cerinta "Cum contribuie departamentul de resurse umane la performanta organizatiei prin strategia si initiativele sale? Contributia poate fi directa sau indirecta." (maximum 1 pagina). 

Pana cand? Termenul limita este duminica, 2 iunie 2013. Transmiteti eseurile si CV-urile voastre catre Roxana Mares, Membership Coordinator, roxana.mares@hr-club.ro
 
Website: http://www.hr-club.ro/ro/pagini-scoala-de-vara-hr-club-next-generation-editia-vii 
Facebook: HR Club Next Generation

NOTA:
1. Cursurile vor fi de dificultate medie, iar participantii trebuie sa cunoasca notiuni de baza in resurse umane

2. Acest program se adreseaza exclusiv persoanelor care nu sunt angajate in momentul trimiterii aplicatiei si derularii cursurilor scolii de vara.

3. Organizatorii nu asigura cazarea pentru participanti pe parcursul celor doua saptamani

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI