PR Critic: critica la ea acasă

PRIME Braşov creează un nou eveniment pentru pasionaţii de comunicare şi PR.

PR Critic este un eveniment marca PRIME Braşov care va avea loc pentru prima oară joi, 30 Mai, în Maideyi. Acest concept este construit pe ideea de a învăţa ce nu trebuie să facem în comunicare şi publicitate, iar  doi speakeri cu experienţă în acest domeniu ne vor ajuta.

Ce este nou? Simplu: nu vei învăţa ce să faci, ci ceea ce nu trebuie să faci atunci când tu, pasionatul de comunicare şi PR, te vei afla în faţa unei situaţii reale. Ce este interesant? Te vei aşeza comod şi vei asculta ceea ce speakerii au de spus despre greşelile pe care ei le-au făcut în activitatea lor. De ce este interesant? Aici este cheia întregului concept. Se spune că un om din greşeli învaţă, dar de fapt nimeni nu are timp să facă toate greşelile pentru a învăţa tot. Deci, totul se rezumă la învăţare preventivă, dar una interactivă.

Şi dacă tot am vorbit de speakeri, primii care vor povesti despre ceea ce au făcut în anumite situaţii, dar nu trebuia, vor fi Raluca Apostol - PR şi Marketing Manager la Educativa şi Anton Ghercă - Senior Strategic Planner la Atelier Şapte.
PR Critic este locul unde nu te criticăm, ci ne ajuţi să criticăm. Ei bine, ce zici? Ni te alături la un eveniment de marcă? Nu te costă absolut nimic!

Viziteaza site-ul proiectului>>

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI