Orientare in cariera, un training pe care nu trebuie sa-l ratezi!

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACHING” organizeaza, in cadrul Festivalului Festudis din acest an, trainingul Orientare in cariera. Acesta se va desfasura in data de 16.05.2013, ora 16.00, iar inscrierea este gratuita.

Situatia economica in care ne aflam ofera putine oportunitati de cariera pentru tinerii iesiti de pe bancile facultatii. Pentru putinele locuri de munca ce sunt scoase la consurs se lupta sute sau chiar mii de candidati. Pentru a fi selectat, un candidat nu trebuie doar sa fie foarte bine pregatit si sa detina abilitatile cerute de firma ci trebuie sa stie sa le puna in evidenta printr-un curriculum vitae profesionist, o scrisoare de intentie bine scrisa, un aspect impecabil si o atitudine pozitiva pe parcursul interviului de angajare.

Cei care participa la trainingul Orientare in cariera vor sti cum sa faca toate acestea. Sesiunea de training este sustinuta de catre un lector cu o vasta experienta in recrutarea de personal iar cursul este organizat de asa maniera incat informatiile sa poata fi usor de retinut si de aplicat.

Persoanele interesate pot completa formularul de inscriere accesand site-ul asociatiei www.teach-ing.ro pana la data de 13.05.2013. Locul de desfasurare al training-ului va fi comunicat doar persoanelor selectate.

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala "TEACH lNG" este o organizatie non-guvernamentala care sustine si contribuie la pregatirea profesionala a inginerilor prin dezvoltarea cunostintelor teoretice si a abilitatilor practice ale acestora.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania