Tesing Simulator se mută online!


 

Audit sau Taxe? Daca aceasta intrebare iti apare in minte atunci cand te gandesti la viitoarea ta cariera in domeniul finance, atunci Deloitte Romania vine cu soluția cea mai simpla si mai la indemana pentru tine: Webinarul Testing Simulator!

Fiind parte din proiectul Finance Recruitment Day, Webinarul Testing Simulator va fi sustinut de catre reprezentantii companiei Deloitte pe data de 6 aprilie, intre orele 16:00-17:00!


Deoarece vrem sa pastram deschisa relatia cu participantii, acestia vor avea ocazia sa interactioneze online cu speakeri de top ai companiei, pentru a afla miturile celor doua domenii, audit si taxe, dar si pentru a fi la curent cu oportunitatile de angajare pentru juniori pe care le are pregatite Deloitte Romania!

In plus, vei sustine testul online ce reprezinta prima parte a procesului de selectie direct de pe telefonul tau mobil! Pana la finalul zilei vei afla daca ai fost selectat si astfel poti ajunge pe short list-ul companiei!
 

Iata agenda webinarului:

  • Oportunitati de cariera pentru juniori in Deloitte
  • Cum arata procesul de selectie
  • Test online – sustine prima etapa din procesul de selectie
  • Prezentare Audit & Tax, ce trebuie sa stie un junior
  • Sesiune de Q&A

Cine este invitat sa participe? Orice student in anul 3 sau master la ASE sau orice facultate cu profil economic de la Universitatea Bucuresti, FAIMA - Politehnica Buc. sau de la alte facultati cu profil economic din afara tarii si care cunoaste engleza la nivel mediu / avansat.

Te-ai regasit printre randurile de mai sus? Atunci nu mai astepta si inscrie-te AICI!
 

Am pregatit si cateva tips&trick care iti vor fi de folos in ziua webinarului:

  • Pentru a participa la webinar, ai nevoie de: link-ul de acces pe care il vei primi pe mail, un laptop/tableta/telefon, un notepad daca vrei sa-ti iei notite, o conexiune foarte buna la internet si sa folosesti browserul Chrome atunci cand intri pe webinar.
  • Pasii pentru a intra in webinar: aplici la webinar aici -> primesti mail de confirmare -> primesti link-ul de inregistrare si de acces la webinar cu o zi inainte -> in ziua webinarului te logezi utilizand link-ul de access primit pe mail la ora stabilita

 

Participa la Webinarul Testing Simulator si fii cu un pas mai aproape de cariera ta!