Grupul Tavex, fondat in 1991, este liderul in comercializarea metalelor pretioase si in tranzactiile forex din Nordul Europei, servind anual peste 2 milioane de clienti.

Ne concentram pe oferirea celor mai fiabile si sigure servicii de investitii in aur, colaborand exclusiv cu cele mai de incredere monetarii din intreaga lume. Tavex ofera o gama variata de monede si lingouri din aur si argint, potrivite pentru toate tipurile de investitori. Avem acces direct la principalele surse de aprovizionare de metale pretioase, ceea ce, impreuna cu o logistica eficienta si bine pusa la punct, ne permite sa garantam cele mai competitive preturi de pe piata. De asemenea, cumparam bijuterii din aur si argint la un pret avantajos.

In plus fata de serviciile noastre de investitii si schimb valutar, ne propunem sa facem lumea finantelor mai accesibila si mai usor de inteles pentru toata lumea. Avem incredere in aur ca o modalitate sigura de investitie si ne angajam sa oferim clientilor nostri o experienta de investitii exceptionala.

La Tavex, ne respectam angajatii si ne straduim sa le oferim oportunitati de dezvoltare personala si profesionala pe termen lung. Consideram ca angajatul nostru este cel mai valoros activ si ca angajamentul fata de ei se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferim.

 
BUCURESTI, Cluj Napoca
Asigurari - Intermedieri financiare, , Servicii&BPO

Joburi TAVEX:

CONSULTANT JUNIOR PENTRU AUR DE INVESTITII SI VALUTA - BUCURESTI

TAVEX
4000 - 5000 RON NET / luna
BUCURESTI,
Aplica fara CV

CONSULTANT JUNIOR PENTRU AUR DE INVESTITII SI VALUTA - CLUJ NAPOCA

TAVEX
4000 - 5000 RON NET / luna
Cluj Napoca,
Aplica fara CV

Locuri de munca TAVEX

Angajari TAVEX