StarTech Team

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C SoftwareDescrierea companiei

Cu o experienta de peste 16 ani, StarTeach Team este una din companiile de top care ofera servicii de externalizare IT si suport IT poactiv pentru peste 400 de clienti, companii de diferite marimi. StarTeach Team ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT și cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performantă si dezvoltare continua.

In 2013 am trecut la un alt nivel si am lansat cultura organizationala Star Team, o cultura de companie unica in Romania, completata cu emotie si conceptul joaca-munca,care prin evenimente dedicate echipei, reusim sa cream in fiecare zi un cadru organizational in care sustinem si recompensam performanta, asiguram un cadru de dezvoltare profesional si personal fiecarui membru si crestem eficienta serviciilor IT clientilor

Nava noastra este deschisa pentru noi membri, pregateste-te pentru o calatorie care iti va propulsa cariera si descopera cele 10 motive pentru care sa alegi StarTeach Team! Inainte de a trimite intentia ta de a deveni stelar, asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea indrazneata dupa care se ghideaza toti membrii echipajului nostru vizitand www.starteam.ro.

Contact: Calea Grivitei nr. 136, in incinta Procema Parc, Bucuresti

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca StarTech Team

Companie Oras(e) Data
Contabil

full-time1 - 5 ani experienta

Suntem in cautarea unui Responsabil Financiar care sa fie cu adevarat responsabil si proactiv, sa aiba grija de intrarile si iesirile din cadrul companiei din care fac parte si sa fie deschis in a lucra in domeniul IT.

StarTech Team BUCURESTI
20.07.2018
Junior PR Officer

full-time0 - 1 an experienta

StarTech Team BUCURESTI
20.07.2018
Network Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

StarTech Team angajeaza mai multi colegi pe Networking Admin. Focusul nostru este pe rezultate, evolutie si implicare, pentru ca suntem HYPER Profesionisti!

StarTech Team BUCURESTI
20.07.2018
PHP Developer

full-time1 - 5 ani experienta

StarTech Team BUCURESTI
20.07.2018
IT Admin Star Tech Academy- training gratuit

project-basedStudent/Absolvent

Esti pasionat de domeniul IT si vrei sa inveti? Ai cunostinte de baza (software si/sau hardware) si vrei sa te dezvolti profesional si personal intr-un program intensiv de o luna? Vino in Star Tech Academy si la absolvire devii membru al echipajului nostru stelar!

StarTech Team BUCURESTI
20.07.2018
IT Manager

full-time> 5 ani experienta

StarTech Team angajeaza IT Manager. Focusul nostru este pe echipa, evolutie si implicare, pentru ca suntem Hyper-Profesionisti!

StarTech Team BUCURESTI
20.07.2018
Administrator Sistem IT

full-time1 - 5 ani experienta

Esti pasionat de IT si esti dispus sa inveti si sa acumulezi cat mai multe cunostinte? Vrei sa lucrezi in proiecte care sa te faca sa evoluezi atat prin natura provocarilor tehnice cat si prin interactiunea cu clienti din Romania?

StarTech Team BUCURESTI
Alexandria
20.07.2018

Joburi StarTech Team

Companie Oras(e) Data