StarTech Team

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C SoftwareDescrierea companiei

Cu o experienta de peste 16 ani, StarTeach Team este una din companiile de top care ofera servicii de externalizare IT si suport IT poactiv pentru peste 400 de clienti, companii de diferite marimi. StarTeach Team ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT și cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performantă si dezvoltare continua.

In 2013 am trecut la un alt nivel si am lansat cultura organizationala Star Team, o cultura de companie unica in Romania, completata cu emotie si conceptul joaca-munca,care prin evenimente dedicate echipei, reusim sa cream in fiecare zi un cadru organizational in care sustinem si recompensam performanta, asiguram un cadru de dezvoltare profesional si personal fiecarui membru si crestem eficienta serviciilor IT clientilor

Nava noastra este deschisa pentru noi membri, pregateste-te pentru o calatorie care iti va propulsa cariera si descopera cele 10 motive pentru care sa alegi StarTeach Team! Inainte de a trimite intentia ta de a deveni stelar, asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea indrazneata dupa care se ghideaza toti membrii echipajului nostru vizitand www.starteam.ro.

Contact: Calea Grivitei nr. 136, in incinta Procema Parc, Bucuresti

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca StarTech Team

Companie Oras(e) Data
IT Admin Star Tech Academy- training gratuit

project-basedStudent/Absolvent

Esti pasionat de domeniul IT si vrei sa inveti? Ai cunostinte de baza (software si/sau hardware) si vrei sa te dezvolti profesional si personal intr-un program intensiv de o luna? Vino in Star Tech Academy si la absolvire devii membru al echipajului nostru stelar!

StarTech Team BUCURESTI
20.01.2020
Administrator de sistem Cluj

full-time0 - 1 an experienta

StarTech Team Cluj Napoca
20.01.2020
Linux System Administrator

full-time1 - 5 ani experienta

StarTech Team BUCURESTI
20.01.2020
B2B Sales Consultant

full-time1 - 5 ani experienta

StarTech Team BUCURESTI
20.01.2020
System administrator (acoperire nationala)

full-time0 - 1 an experienta

Suntem o echipa cu o puternica ascensiune, de aceea,daca vrei sa faci parte din cea mai mare comunitate IT creata in Romania, indiferent de orasul din care te-ai afla, asteptam aplicatia ta:) Daca te regasesti in descrierea de mai jos,asteptam cu mult interes sa rasfoim CV-ul tau si te vom contacta.

StarTech Team Alba Iulia
Covasna
Giurgiu
Job national
20.01.2020

Joburi StarTech Team

Companie Oras(e) Data