StarTech Team

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C SoftwareDescrierea companiei

Cu o experienta de peste 16 ani, StarTeach Team este una din companiile de top care ofera servicii de externalizare IT si suport IT poactiv pentru peste 400 de clienti, companii de diferite marimi. StarTeach Team ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT și cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performantă si dezvoltare continua.

In 2013 am trecut la un alt nivel si am lansat cultura organizationala Star Team, o cultura de companie unica in Romania, completata cu emotie si conceptul joaca-munca,care prin evenimente dedicate echipei, reusim sa cream in fiecare zi un cadru organizational in care sustinem si recompensam performanta, asiguram un cadru de dezvoltare profesional si personal fiecarui membru si crestem eficienta serviciilor IT clientilor

Nava noastra este deschisa pentru noi membri, pregateste-te pentru o calatorie care iti va propulsa cariera si descopera cele 10 motive pentru care sa alegi StarTeach Team! Inainte de a trimite intentia ta de a deveni stelar, asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea indrazneata dupa care se ghideaza toti membrii echipajului nostru vizitand www.starteam.ro.

Contact: Calea Grivitei nr. 136, in incinta Procema Parc, Bucuresti

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca StarTech Team

Companie Oras(e) Data
Linux Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Esti pasionat de IT si esti dispus sa inveti si sa acumulezi cat mai multe cunostinte? Vrei sa lucrezi in proiecte care sa te faca sa evoluezi? Atunci locul tau este alaturi de noi, o echipa tanara, cu valori puternice de evolutie, profesionalism, integritate si rezultate.

StarTech Team BUCURESTI
06.03.2021
IT Sales & New Business

full-time1 - 5 ani experienta

Ne concentram sa asiguram cea mai rapida evolutie profesionala in domeniul IT din Romania!

StarTech Team BUCURESTI
06.03.2021
Senior Network Administrator

full-timepeste 5 ani experienta

StarTech Team BUCURESTI
06.03.2021
Sales Representative

full-time1 - 5 ani experienta

To be a successful Sales Representative, you should have excellent communication motivation, autonomy and be in love with technology.

StarTech Team BUCURESTI
06.03.2021
Tehnician Helpdesk Craiova

full-time0 - 1 an experienta

StarTech Team Craiova
06.03.2021

Joburi StarTech Team

Companie Oras(e) Data