Joburi Renault Group RomaniaCu mașinile sale iconice, conceptele futuriste, succesul din Formula 1 si vehiculele electrice pionieriste, Grupul Renault este un producător de automobile si furnizor de servicii de mobilitate cu renume mondial. Suntem o companie internațională cu puternice rădăcini franceze si o bogata istorie a inovației. Cu cele cinci mărci captivante: Renault, Dacia, Lada, Alpine si Mobilize, si susținuți de puternica Alianța unica cu Nissan si Mitsubishi, oferim clienților noștri soluții de mobilitate durabila si inovatoare. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

 

In spatele succesului nostru se afla 170 000 de angajați din 39 de tari, uniți prin pasiune si creativitate. Împreună cream condițiile necesare pentru ca fiecare dintre noi sa își dezlănțuie energia creativa, sa performeze la maximum, sa se dezvolte si sa crească, păstrând-si valorile si principiile.

 

În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

 

 

Vrei sa faci parte din crearea viitorului mobilității? Alătură-te echipei noastre acum!

 

 

WELCOME TO THE FUTURE!

Nu sta sa te uiți de pe margine, ia inițiativa!
Fii creatorul povestii tale - Drive Your Future!

Alătură-te echipei noastre de profesioniști si adaugă cunoștințelor tale teoretice dimensiunea practică.

Hai sa vezi cum poți contribui împreună cu noi, in mod real, la dezvoltarea unui automobil.

Vino la bordul Drive Your Future – cel mai bun vehicul pentru un stagiar - si te vei putea implica intr-una din etapele de dezvoltare ale unei mașini: design, proiectare, testare, fabricație, logistică, vânzare, post vânzare și finanțare. În fiecare an lansăm teme de stagiu în toate meseriile Renault Group România, în toate locațiile în care suntem prezenți: București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja.

Un proiect cu tradiție care te va ajuta sa iți descoperi cariera - in ultimii 20 de ani, peste 2500 de studente si studenți au ales sa își înceapă cariera ca stagiari Drive Your Future si peste 40% dintre ei fac parte acum din echipa noastră.

Cum este experiența unui stagiu Drive Your Future?

 • Vezi concret cum poți pune in practica lucrurile învățate la facultate.
 • Intr-un mediu de lucru multicultural, divers, incluziv, ești parte a unei echipe de oameni speciali, printre cei mai buni in domeniul automotive, de la care suntem siguri ca vei avea ce învăța si care se vor bucura sa învețe de la tine. Pentru ca viziunea si perspectiva fiecăruia este foarte importanta pentru noi, avem grija sa dezvoltam un mediu de lucru bazat pe respect reciproc, încredere, recunoașterea și valorificarea diferențelor și aptitudinilor individuale in care cu toții sa ne putem exprima liber, indiferent de gen, vârsta, religie etc.
 • Împreună cu echipa din care faci parte te implici în proiecte de impact din lumea auto intr-un mediu de lucru sigur si structurat.
 • Ai acces la experiența colegilor noștri care îți vor arata care e traseul de la o idee la funcționalitatea implementata pe o mașină.
 • Pe lângă toate competentele practice pe care le vei dobândi, vei învăța si ce înseamnă responsabilitatea, cum să comunici eficient, cum sa îți antrenezi spiritul de echipă, toate esențiale în orice domeniu pe care l-ai alege mai departe.

Stagiul este, cu siguranță, o experiență valoroasa, te ajuta sa te diferențiezi. Poate cel mai important beneficiu al acestui program, însă, este boost-ul de încredere in tine pe care cu siguranță ti-l va aduce.

Ce este cel mai important?

Sa vii cu mintea si inima deschise pentru o experiență care va fi pe atât de valoroasa pe cat ești dispus/a sa investești in ea.

Sa fii tu însăți/însuți si sa profiți de aceasta experiență cat poți de mult. Sa pui toate întrebările posibile si sa cauți, împreună cu noi, răspunsurile.

Sa vii cu propria perspectiva si sa ne provoci sa gândim altfel.

Să fii stagiar Renault Group România înseamnă să beneficiezi de:

 • Îndrumarea unui tutore care te va ghida și îți va oferi suportul necesar punerii în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în timpul cursurilor.
 • Bursa lunară progresivă în valoare de 1.400 lei. Dacă ți-a plăcut primul stagiu și ne-ai convins cu pasiunea și dorința ta de a continua sa te dezvolți, la următorul stagiu desfășurat alături de noi, vei beneficia de o bursa de 1.600 lei.
 • Posibilitatea realizării lucrării de licență și/sau a echivalării orelor de practică incluse în programa universitară prin stagiul desfășurat în cadrul Renault Group România.
 • Programul flexibil pe care îl poți consulta pentru fiecare temă de stagiu in parte. Programul și data de început a stagiului pot fi adaptate disponibilității tale în cadrul interviului cu tutorele.
 • Accesul la platforma de cursuri online Learning@Alliance, unde poți urma cursuri care îți vor fi utile la îndeplinirea planurilor tale de carieră. Vei găsi aici atât cursuri tehnice, cât și de dezvoltare personală.

Cum aplici?

 1. Pe portalul internațional de Cariere Renault Group vei găsi temele de stagiu pentru anul universitar 2021-2022. Le vei găsi mai ușor selectând Romania in meniul din stânga si apoi urmărind anunțurile de recrutare ce conțin cuvântul „Stagiu”.
 2. Alege-ti tema care te interesează.
 3. Apasă butonul «Aplică», atașează CV-ul actualizat si completează formularul.
 4. Dacă profilul tău corespunde temei de stagiu pentru care ai aplicat, te invitam să participi la un interviu pentru a ne cunoaște mai bine.

Imaginează-te în echipa noastră, bagă a-ntâia și alege-ți domeniul preferat pentru programul de stagii Drive Your Future!

Vei descoperi alături de noi ca atunci când îți place ce faci, ce faci place si altora.

 

 


Fii parte a transformării digitale!
Acceptă provocarea și hai in IT Hub – Renault Group Romania

 

In 2018 am lansat Renault IT Hub, un proiect inovator care se bazează pe un mix de succes, intre tehnologii de ultima generație și specialiști dinamici și inovatori din domeniile tehnologiei si economiei. Echipa este in creștere, iar mediul deschis si plin de provocări menite sa creeze cea mai buna echipa pentru cele mai noi tehnologii din industrie.

 

Prin intermediul acestui Hub, construim de la zero un soft care sa accelereze transformarea digitala a funcției financiare a Grupului și dezvoltam aplicații financiare care sa fie implementate la nivel internațional Renault.

 

Daca ești Agile și ai o pasiune pentru digital, și daca vrei sa treci la următorul nivel al carierei tale, alătură-te unei echipe noi, cu o misiune globala – transformarea digitala.

"Renault Group România este cu adevărat locul in care iți poți îndeplini visul de a face ceea ce îți place in cariera. Proiectul ne întărește aceasta convingere si așteptăm oameni care sa ne împărtășească gândirea si valorile. Ce ii așteaptă pe viitorii membri ai echipei? Un mediu foarte dinamic, plin de noutăți, tehnologii de ultima generație si oportunități de dezvoltare"

Nicoleta Lisievici, HR Senior Manager, Renault Group Romania
 

In plus, ca parte a echipei Renault IT Hub, poți beneficia de:

 • Acces la tehnologii de ultima generație din industria IT si training-uri personalizate, alături de instructori specializați in domeniul ales
 • Mediu de lucru multicultural si program flexibil Oportunitatea de a-ti pune amprenta asupra culturii de echipa si modului de lucru

Accelerează-ti cariera si alătură-te echipei Renault IT Hub!

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 18 Cei Mai Doriți Angajatori în Brașov
# 21 Cei Mai Doriți Angajatori în București
# 23 Cei Mai Doriți Angajatori în România
# 44 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu
Auto

Joburi Renault Group Romania:

Commodity Buyer LPG System (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,

STAGIU - GESTIONARE RISCURI NATURALE / INDUSTRIALE (CELULA CRIZA)

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni, Pitesti,

Chef de Projet AAFW Tech Lead (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

PFE Sistem Esapament (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Spécialiste Matériaux Métalliques (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Planificateur/Animateur Délais Ingénierie (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Chef de Projet performance système de measure (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

[Stagiu] Employee Experience, University Relations

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,

Data analyst internal audit (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI, Mioveni,

[Stagiu] Redesign proces de recrutare gulere albastre (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni, Pitesti,

[Stagiu] Validare anduranta sasiu (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni, Pitesti,
Aplica fara CV

[STAGIU] DEPMT2 - Platforma (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Analyste garantie (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI, Mioveni, Job national
Aplica fara CV

Inginer autmatist

Renault Group Romania
Mioveni,
Aplica fara CV

Sef Proiect Performanta Financiara

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni,
Aplica fara CV

Powertrain Supplier Development Specialist - 2 positions

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni,
Aplica fara CV

Intership Program ( multiple internships )

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI, Mioveni, Titu,
Aplica fara CV

Data analyst internal audit (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI, Mioveni,
Aplica fara CV

Business Intelligence Developer (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI, Mioveni,

Pilote Metier Projet Outillages (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI, Mioveni, Pitesti, Job national

[Stagiu] Diagnostic methods on Groupe Renault vehicles range(F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

[Stagiu] Crearea metodelor de reparatii F/M (Deschis)

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni,
Aplica fara CV

Pilot Composant SWASS (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Architecte de Zone (F/M)

Renault Group Romania
Partial Remote
BUCURESTI,
Aplica fara CV

HORSE GLOBAL SUPPLY CHAIN PROJECTS

Renault Group Romania
Partial Remote
Mioveni,
Aplica fara CV

Expert Leader LPG

Renault Group Romania
Partial Remote
Titu,
Aplica fara CV

Locuri de munca Renault Group Romania

Angajari Renault Group Romania